Παναγιώτη όσο και να μετρήσεις τα κουκιά, δε θα αυγατίσουν. Άλλα πρέπει να ξαναλογαριάσεις ως μαθηματικός

Του Στρατή Μαζίδη

Η Λαϊκή Ενότητα ετοιμάζεται να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων. Όσες φορές και να τα μετρήσει ο μαθηματικός Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι αυτό το σκέλος το οποίο δεν τον άφησε να λύσει επιτυχώς την εξίσωση της εισόδου στη Βουλή.

Σαφέστατα πρέπει να ξαναμετρήσει ορισμένα πράγματα και ήδη από το βράδυ των εκλογών σημειώσαμε στη Freepen τι πήγε λάθος όπως επιχειρηματολογούσαμε γιατί έστω και λειψά θα έπρεπε να στεγάσει το ΟΧΙ.

Με μια κορυφαία ως προς την σπουδαιότητα επιλογή, το εθνικό νόμισμα, αλλά μη παρουσίαση ενός δομημένου οδικού χάρτη, δεν πας μακριά και δυστυχώς συνδράμεις στην απαξίωσή του.

Με υποψήφια η οποία αντιμετωπίζει τις εκλογές σαν ροκ πάρτι και φτιάχνει αφίσες με μπλουζάκια του Τσε και τα ΟΧΙ, πάλι δεν πας μακριά.

Με μια Ζωή (που είναι λεβεντογυναίκα κι άξια) αλλά να συνεχίζει να εκτίθεται από το πάθος της για το αξίωμά της συγκαλώντας επιτροπές τη στιγμή που απέρχεται πάλι δεν πας μακριά.

Με κουμουνιστική περιχαράκωση και χριστουγεννιάτικα αστεράκια, πάλι δεν πας μακριά.

Μόνο με ΕΠΑΜ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να είχαν κατέβει μαζί και θα έμπαιναν στη Βουλή υπερκερνώντας ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και Ενωση Κεντρώων. Απλά...μαθηματικά αλλά ο μαθηματικός Παναγιώτης δεν καταδέχθηκε να κάνει προσθέσεις. Του έβγαιναν τα νούμερα...

Αν η Λαϊκή Ενότητα θέλει να έχει μέλλον, πρέπει να αλλάξει χρώματα και ονόματα. Η front line δεν μπορεί να παραμείνει η ίδια διότι πλέον κουβαλά το στίγμα της αποτυχίας. Πήγε για να κερδίσει κι άρπαξε τεσσάρα.

Κοντολογίς Παναγιώτη πάρε το μολύβι σου γρήγορα και ξαναπιάσε την εξίσωση. Θα διαπιστώσεις ότι μόνο έτσι μπορεί να βγει. Κι άνοιξε τα παράθυρα. Κανείς δεν πούντιασε με καθαρό και φρέσκο αέρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail