Απόψε ο Κόμης Δράκουλας υποδέχεται τον Πινόκιο και το γερο-Τσεμπέτο. Κατάλαβέ το!

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένας καταπληκτικός ίσως και τολμηρός ρεπόρτερ στις εμπόλεμες ζώνες, αλλά άχρωμος, άοσμος, άγευστος και ψυχρός ως παρουσιαστής που θυμίζει τον Κρίστοφερ Λι στο ρόλο του δράκουλα.

Ο Πινόκιο που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και εξελέγη πανηγυρικά με ένα σωρό παραμύθια όπως το αφορολόγητο των € 12.000,00, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αλλά ετοιμάζεται να φορολογήσει και τους πίνακες στα σπίτια. Ο άνθρωπος που συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα κάνοντας λόγο για νέο και παλαιό όταν ο ίδιος είναι το γνήσιο τέκνο του τελευταίου. Ο άνθρωπος που διέλυσε τα νησιά και δε γνωρίζει από σύνορα. Ο πρωθυπουργός που δεν πίστευε, δεν περίμενε, δε φανταζόταν, δεν εκτίμησε, είχε την εντύπωση.

Και ο γερό-Τσεμπέτο. Ένας αρχηγός από το πουθενά που χάρη στον αντίπαλό του μπορεί και να εκλεγεί πρωθυπουργός. Αν όχι σε 10 ημέρες, σε 6 μήνες και 10 ημέρες. Δεν έχει σημασία αν αυτός φορά γαλάζιο και το παιδί του ο Πινόκιο κόκκινα. Μαζί ψήφισαν τα μνημόνια. Αυτός ο γερο-Τσεμπέτο είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος του πολιτικού μεταπολιτευτικού κόσμου που φλόμωνε με ψέματα και δανεικά τον κόσμο. Αυτός μαζί με τους υπόλοιπους εκάστοτε τριακόσιους γέννησαν το πολιτικό έκτρωμα, τον Πινόκιο.

Καθώς ο καιρός είναι ακόμη καλοκαιρινός καλύτερα να δείτε καμιά άλλη ταινία.

Απόψε ο Κόμης Δράκουλας υποδέχεται τον Πινόκιο και το γερο-Τσεμπέτο. Κατάλαβέ το! Και κατάλαβε επίσης ότι ψηφίζοντας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιείς πλέον και δια της ψήφου σου τα μνημόνια. Προηγούμενα και επόμενα.

Και αυτό δεν είναι ψέμα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail