Νομίζαμε αυτονόητο το ΝΑΙ, στην απλή ερώτηση: «Θέλουμε ένα κυρίαρχο ελληνικό έθνος, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;»

Βάσια Ζαριφοπούλου - Νίκος Γεωργαντζάς
·
Διότι ένα κυρίαρχο ελληνικό έθνος σημαίνει πως από υπάκουοι υπήκοοι γινόμαστε ξανά άνθρωποι κυρίαρχοι με ελευθερία. Δημιουργούμε έτσι ξανά μια πραγματική κοινωνία πολιτών, με αλληλεγγύη, συνοχή και συμμετοχή σε όλες τις κοινές, συλλογικές αποφάσεις, που μας αφορούν άμεσα, συμεριλαμβανομένης της δικαιοσύνης, διανεμητικής και διορθωτικής.
·
Δυστυχώς όμως, πολλά άτομα απαντούν ΟΧΙ. Τούτο μάλλον το πράττουν για τους δικούς τους λόγους.
·
Ίσως δεν κατανοούν την επιτακτική ανάγκη της εθνικής μας κυριαρχίας, που εξασφαλίζει την δική τους, προσωπική κυριαρχία. Επίσης μπορεί να αγνοούν την αντιδιαμετρική διαφορά μεταξύ των εννοιών της κυριαρχίας εν ελευθερία και της επιβολής της παρά-φύσιν εξουσίας.
·
Είναι βέβαια και οι τυφλά πιστοί οπαδοί της κτηνοβασίας και της παιδεραστίας. Χωρίς κανένα ενδοιασμό, όλα αυτά τα άτομα, είτε λόγω αγνοίας ή λόγω διαστροφής, αυθόρμητα απαντούν ΟΧΙ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail