Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν το κάψιμο της Σμύρνης και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στρατής Μαζίδης

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα η 93η επέτειος της Ημέρας της Νίκης για την Τουρκία και του καψίματος της Σμύρνης, των βιασμών, των φόνων, των μαρτυρίων και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθεωρεί προσπαθώντας να μιμηθεί τον Τζον Κέννεντυ μέσα σε ανοικτό αυτοκίνητο.

Η τελετή παραγματοποιήθηκε στο Antikabir, στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ ενώ απόψε θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό παλάτι.

Πάρα ταύτα το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγόρευσε εορτές και συναυλίες στη χώρα επ'αφορμή της επετείου με το αιτιολογικό των πράξεων "τρομοκρατίας" στη χώρα.

Με άλλα λόγια όσο οι τουρκοκατευθυνόμενοι έσφαζαν κι αποκεφάλιζαν στη Συρία όλα ήταν καλά και άγια. Όταν όμως η...τρομοκρατία γνωστή και ως εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Κούρδων απάντησε στους τουρκικούς βομβαρδισμούς σε χωριά αμάχων στο Ιράκ, και άρχισε να ρέει τουρκικό αίμα, τότε τα πράγματα άλλαξαν.
















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail