Δεν είστε ανθρωπιστές

Της Μελίνας Κονταξή

H Eυρώπη χρειάζεται τους παράνομους μετανάστες μας λένε γιατί γερνάει. Και γιατι γερνάει η Ευρώπη αγαπητοί ανθρωπιστές; Γιατί ξύπνησαν ένα πρωί οι Ευρωπαίοι και αποφάσισαν να μην αποκτούν παιδιά; Ή μήπως γιατί τα παιδιά κατάντησαν τεκμήριο;

Πόσο αγωνιστήκατε για το δικαίωμα των γηγενών Ευρωπαίων να γεννούν όσα παιδιά θέλουν χωρίς αυτό να συνεπάγεται την οικονομική εξόντωσή τους; Τα δικαιώματα των γηγενών όπως και των προσφύγων δε μετράνε όμως δεν χρησιμεύουν.

Οι γηγενείς ξέρουν ότι η γη είναι δική τους και αν βρεθεί κανένας αρχηγός καμιά φορά ίσως διεκδικήσουν και τον πλούτο τους γιατί ξέρουν οτι είναι δικός τους. (Αρχηγός σαν τον Νιγηριανό Κεν Σάρο Ουία που σταμάτησε την shell και γιαυτό δολοφονήθηκε από μια κυβέρνηση εξαρτημένη από πολυεθνικές).

Οι πρόσφυγες έχουν πατρίδες, επομένως σέβονται αυτή που τους φιλοξενεί, ποτέ δεν θα γινόνταν ασύνδετοι σκλάβοι πολυεθνικών, με την βοήθεια ανθρωπιστών των σάντουιτς που αδιαφορούν για τις πατρίδες των λαών.

Το 1936 οι Έλληνες που πολέμησαν στον ισπανικό εμφύλιο, πήγαν και πολέμησαν δεν κάλεσαν τους δημοκρατικούς να έρθουν στην Ελλάδα και να κατηγορούν όλοι μαζί τον ιμπεριαλισμό.

Χαρές που θα έκανε τότε ο Φράνκο. Ανθρωπιστής είναι αυτός που αγωνίζεται για...ελεύθερη πατρίδα, και πανθρώπινη λευτεριά...όχι αυτός που δίνει ένα σάντουιτς σε ανθρώπους που αντιμετωπίζει ως μάζα βάζοντας ισλαμιστές απο χώρες που καταταπατείται κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, και πραγματικούς πρόσφυγες,στο δρόμο για την μετατροπή τους στο φθηνό εργατικό δυναμικό της Ευρώπης στην ίδια μοίρα.

Ανθρωπιστής είσαι όταν παλεύεις για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους και να τον κερδίσουν αν τον έχασαν, αλλιώς είσαι απλά η καντίνα του κεφαλαίου που φροντίζει για την ελάχιστη συντήρηση του μελλοντικόυ εργατικού δυναμικού του. Του κεφαλαίου που όπως και οι αυτοαποκαλούμενοι ανθρωπιστές δεν πιστεύει σε σύνορα και πατρίδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail