Ελάτε να τα πάρετε…

Της Μαρίνας Σολδάτου

Η μεγαλειώδης νίκη της δημοκρατίας με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων άφησε άναυδους και τους σκληρότερους εχθρούς μας.

Το εκκωφαντικό ΟΧΙ έπεσε σαν κεραυνός στα κεφάλια των Ευρωπαίων δανειστών, που είχαν επενδύσει στο φόβο. Μαντάλωσαν τις τράπεζες, έσπειραν πανικό και πέταξαν τόνους λάσπης, πιστεύοντας οι αφελείς, ότι θα υποδούλωναν τους Έλληνες. Πόνταραν στην ανασφάλεια και την ταλαιπωρία των ηλικιωμένων μπροστά από τα ΑΤΜ ξεχνώντας, ότι απευθύνονται στους κατοχικούς ήρωες του του 40. Μα αυτοί βρε κουτόφραγκοι έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αντίστασης, πώς ήταν δυνατόν οι ίδιοι να τις σβήσουν; Κι έπειτα αργήσατε, να δράσετε, γιατί εδώ εδώ και πέντε μήνες βρώμαγε μπαρούτι, έτσι οι ψιλιασμένοι καταθέτες, είχαν το χρόνο να κρύψουν κάτω από το στρώμα αρκετά εκατομμύρια ευρώ Να΄ναι καλά ο Ντράγκι, που ανεφοδίαζε, για να μη βγάλει άσχημο όνομα.

Τη βραδιά της αναμετάδοσης των αποτελεσμάτων υπήρξαν διαξιφισμοί στα κανάλια. Αίσθηση προκάλεσε η διαφωνία του κ. Δελαστίκ με το Χατζηνικολάου, όταν ο πρώτος μίλησε για ήττα των γερμανοτσολιάδων παρά τον έντονο πόλεμο των κυβερνητικών θέσεων από τα μεγαλοκανάλια.
Μα ήδη ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι νίκησε το φόβο στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους ντόπιους και διεθνείς μεγαλοκαρχαρίες, ότι αντιστέκεται στα νοσηρά σχέδιά τους. Αυτός ο λαός αντιλαμβάνεται την επίμονη προσπάθεια των συμφερόντων, να χειραγωγούν τις μάζες και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.

Τι να κάνουμε όμως; Τέσσερις στους δέκα αφέθηκαν να πεισθούν από τις σειρήνες των κινδυνολόγων, για την επερχόμενη καταστροφή, χωρίς να σκεφτούν, ότι η Ελλάδα είναι ένας λίθος του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, που αν αφαιρεθεί, καταρρέει ολόκληρη η Ευρώπη με ανυπολόγιστες οικονομικές συνέπειες. Παρασύρθηκαν κρύβοντας το κεφάλι μέσα στην άμμο για να σωθούν θεωρώντας, ότι η πάση θυσία παραμονή στην Ευρωζώνη θα τους εξασφαλίσει εισιτήριο πρώτης θέσης στην πτήση του τρόμου.

Προφανώς ο κ. Δελαστίκ λέγοντας ″ γερμανοτσολιάδες″ δεν αναφερόταν στο 40% των ψηφοφόρων του ΝΑΙ, αλλά στους προσκυνημένους των ολιγαρχών, που κι αυτοί με τη σειρά τους είναι εκφραστές της παγκόσμιας εξουσίας, η οποία εδραιώνεται μέσω του ελέγχου των κυβερνήσεων με σκοπό τον αφανισμό των εθνών.

Ας ευχηθούμε, ότι το Διευθυντήριο της Ευρώπης επιδιώκοντας τη σταύρωση της Ελλάδας δεν εξυπηρετεί τέτοια συμφέροντα, στην περίπτωση όμως που ισχύει αυτό, πρέπει, να δουν, ότι το πουλόβερ της παγκοσμιοποίησης, άρχισε ήδη να ξηλώνεται...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail