Ισλανδία και ξερό ψωμί!

Γράφει η Βάσια Ζαριφοπούλου

Την ώρα αυτή των δραματικών τελευταίων εξελίξεων για την Ελλάδα, που έχουν εμφανώς στόχο την δημιουργία μιας νέας αποικίας της Γερμανίας εντός της Ευρώπης (sic), ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμόμαστε αδιαλείπτως:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι και δεν μπορεί να είναι το συνονθύλευμα της πανσπερμίας των φυλών των ΗΠΑ. Κάθε κράτος της ηπείρου, που ονομάζεται Ευρώπη, είναι ένα έθνος-κράτος, με δική του γλώσσα, ήθη, έθιμα και κοινή φυλετική καταγωγή. Όλοι δε οι ανά τον κόσμο ψυχολόγοι συμφωνούν: οι εξαρτήσεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Μπορούμε όμως να ζούμε αρμονικά σ’ αυτήν την ήπειρο σεβόμενοι την ιδιοσυγκρασία και την ανεξαρτησία κάθε ευρωπαϊκού έθνους. Η Ισλανδία μας έδειξε τον δρόμο.

Δεν είναι πλέον καθόλου η ώρα για φλυαρίες, ξύλινα και παχιά λόγια. Ας εστιαστούμε στα απλά, τα εύληπτα και τα αυτονόητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail