Τσάμπα όλες οι κουβέντες τώρα

Του Χρήστου Βαγενά

Μέσα στην τρέχουσα, συνεχώς αυξανόμενη πανωλεθρία, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λογαριασμός αυξάνεται γεωμετρικά κάθε μέρα, και ανατριχιαστικά νούμερα θα μας σερβιριστούν για πληρωμή, όταν, αποκαμωμένοι, νηστικοί και απένταροι συρθούμε στα πόδια των Ευρωπαίων για να υπογράψουμε ότι μας υπαγορεύσουν.

Μια σωτήρια έξοδος από το ευρώ αποκλείστηκε παντελώς από τις πανηλίθιες κινήσεις των Τσιπραίων τους τελευταίους πέντε μήνες, πρωταρχικά επειδή στραγγίξανε την Ελληνική επικράτεια από όλα τα μετρητά.

Σε όσους νομίζουν ότι η εθνική περηφάνια και το Ελληνικό νταηλίκι θα υπερισχύσει της πείνας και της εξαθλίωσης σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας, θα συνιστούσα μια ματιά στον σοσιαλιστικό Παράδεισο της Κούβας του Κάστρο. Εκεί, χρόνια τώρα, ο μπαμπάς εκδίδει την κόρη για μετρητά κι ο αδελφός την αδελφή, και κρατάνε και φανάρι μάλιστα για να μην ενοχληθεί ο τουρίστας/πελάτης που πληρώνει.

Το κοντό και το μακρύ της όλης υπόθεσης εδώ τώρα είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αηδιάσει παντελώς με τους Τσίπρα και Σια και δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν. Η συμπεριφορά των αξύριστων διαδηλωτών που τώρα κυβερνάνε την Ελλάδα θεωρείται από τους Ευρωπαίους τουλάχιστον απαράδεκτη. Ούτε εμένα μου αρέσει η δυσαρέσκεια των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελληνική ηγεσία, αλλά, δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Και πάλι δυστυχώς, οι Ευρωπαίοι κρατάνε όλα τα χαρτιά, έχουν όλα τα λεφτά, και επιπλέον την πολυτέλεια να περιμένουν όσο τους καπνίσει.

Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε στραπατσαρισμένοι στο καναβάτσο, χωρίς ίχνος οξυγόνου για εισπνοές.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε όλοι ότι οι Τσιπραίοι πρέπει να φύγουν χωρίς καθυστέρηση, διότι κάνουν τεράστια, συνεχώς και γεωμετρικά αυξανόμενη ζημιά στη χώρα και στους Έλληνες πολίτες με κάθε μέρα που παραμένουν στη εξουσία.

Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να το πουν δημόσια, αλλά, ότι άλλο και να λένε, όσες εξαγγελίες και δηλώσεις και να κάνουν μιλώντας για «ανοιχτές πόρτες», « μια ενωμένη Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα» «σας ακούμε», κτλ., η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να μας δώσουν ούτε μια πεντάρα, όσο η τωρινή κυβέρνηση κάνει κουμάντο στη χώρα.

Το ερώτημα τελικά είναι: «Αξίζει να καταστρέψουμε την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες για να μείνει στην εξουσία ο Τσίπρας και η παρέα του;»

Εγώ τουλάχιστον, πιστεύω πως όχι.

Είναι κρίμα να επιτρέψουμε να προσβληθούμε όλοι από την αναλλοίωτη ηλιθιότητα των τωρινών κυβερνώντων, να χάσουμε τα πάντα, και στο τέλος να πάμε να υποθηκεύσουμε και τα σωματικά μας όργανα, για να συνεχίσουν να παίζουν τους κυβερνώντες ο Τσίπρας και η παρέα του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail