1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015: Έναρξη αντίστροφης μέτρησης εναντίον πολιτικών απατεώνων

Του Χρήστου Βαγενά

Είναι απίστευτο, τώρα που ήρθε και επήλθε η 30ή Ιουνίου, το τέλος δηλαδή της περιόδου χάριτος από τους δανειστές, να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ελλάδα που βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι η κυβέρνηση είναι ακόμα στη μάχη που θα σώσει τη χώρα και κάθε έναν από εμάς, και ότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, κι ας έχουμε γίνει περίγελος σε όλη την υφήλιο με ουρές στα ΑΤΜ, ούτε μια στην τσέπη, και χωρίς φως πουθενά, προς καμία κατεύθυνση.

Με το ξημέρωμα της πρώτης Ιουλίου, ο τζογαδόρος αρχιψευταράς Τσίπρας και η «σωτήρια» παρέα του θα αρχίσουν να δέχονται τα χαστούκια της καταστροφικής πολιτικής τους και από τους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς, η ζημιά που έκαναν παραμένει. Οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουμε πανάκριβα, με πολλά δισεκατομμύρια κόστος την πρακτική εξάσκηση των αξύριστων αρχαρίων στη διακυβέρνηση χώρας.

Η κατακραυγή του απένταρου, πεινασμένου και εξευτελισμένου λαού, που οι Τσίπρας και Σια οδήγησαν ολοταχώς μέσα σε μόνο πέντε μήνες στην τελειωτική οικονομική καταστροφή και πολιτική απομόνωση, θα είναι τόσο καταδικαστική, που κανένας στην αξύριστη διμοιρία των Τσίπρας και Σια δεν θα μπορεί να το πιστέψει.

Είναι επίσης απίστευτο, μετά από την απόλυτα λανθασμένη εκτίμηση για τους Ευρωπαίους που έκαναν οι Τσιπραίοι, πόσο λάθος ερμηνεύουν και την φαινομενική απάθεια του Ελληνικού λαού μέχρι τώρα.

Οι Τσιπραίοι πιστεύουν ότι η έλλειψη ηχηρών συγκεντρώσεων και δημοσίων διαμαρτυριών εναντίον τους, σημαίνει ότι ο λαός τους στηρίζει. Βρε παιδιά, ξυπνήστε επιτέλους! Θα σας έχουν θαμπώσει τα ξαφνικά πολλαπλά χιλιάρικα που καθαρίζετε και τσεπώνετε κάθε μήνα με το που πήρατε την εξουσία, γι’ αυτό δεν βλέπετε μπροστά σας.

Ο λαός παρακολουθούσε από τις κερκίδες, κι όσο δεν δεχόταν πυροβολισμούς, διότι ήμασταν σε περίοδο συμφωνημένης ανακωχής με τους δανειστές, δεν αντιδρούσε. Τώρα όμως που του κλείσατε τις Τράπεζες και του παγιδέψατε τη ζωή επ’ αόριστον, δεν θα αργήσει να τρελαθεί. Οι πολίτες θα σας κυνηγάνε να σας κάνουν κομμάτια, οπλισμένοι με ότι μαγκουρόμορφο βρουν μπροστά τους.
Για όνομα της ανθρώπινης λογικής, αφήστε τα δημοψηφίσματα και τα κάθε λογής καραγκιοζιλίκια, και τρέξτε αύριο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παραιτηθείτε, και πηγαίνετε να κρυφτείτε στα σπίτια σας. Άντε, να βάλουμε πέντε ανθρώπους της προκοπής στο τιμόνι της χώρας, μπας και καταφέρουμε και σταματήσουμε το περαιτέρω βούλιασμα της χώρας στον απύθμενο πολιτικό και οικονομικό βάλτο που την έχετε σπρώξει.

Πηγαίνετε να πιάσετε καμιά δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, ή πάρτε την οικογένειά σας και μεταναστεύσετε στην Κούβα τέλος πάντων, και ζήστε εκεί το αριστερό σας όνειρο. Δεν σας θέλει κανένας στην Ευρώπη, ούτε εσάς, ούτε την αριστερή σας φαντασίωση.

Λέτε, ότι σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός. Μα τον εξαπατήσατε. Δεν έχετε και δεν είχατε ποτέ λαϊκή εντολή. Απλά, κοροϊδέψατε τον κόσμο και του κλέψατε την ψήφο.

Το ξέρετε και οι ίδιοι ότι, αν είχατε το φιλότιμο και την εντιμότητα προεκλογικά να πείτε αλήθεια, δεν θα παίρνατε ποτέ την εξουσία.

Φύγετε, μπας και γλυτώσουμε ότι έχει απομείνει. Πηγαίνετε στα σπίτια σας, διαβάστε κανένα βιβλίο της προκοπής, δουλέψτε και κάπου που η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα μετράνε, και μάθετε πέντε-έξη βασικά των ανθρώπινων συνδιαλλαγών πριν ξαναεμφανιστείτε στην πολιτική. Δεν είναι εύκολο να αρχίσει κάποιος να λειτουργεί έντιμα, αν έχει μάθει να ζει λέγοντας ψέματα, αυτό το ξέρουμε όλοι. Όμως, με την καταστροφή που επιφέρατε με τα ψέματά σας, ήδη θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι τα ψέματα πάντα οδηγούν σε κακά ξεμπερδέματα.

Κι ο ψευταράς ΓΑΠ, και ο ψευταράς Σαμαράς καταστράφηκαν πολιτικά. Δεν μάθατε τίποτα από τιε περιπτώσεις τους. Εσείς τους ξεπεράσατε στα ψέματα, και η κατρακύλα σας θα είναι ακόμα πιο θεαματική. Κάντε λοιπόν μια προσπάθεια να διορθώσετε αυτή την μικρή ατέλεια των ψεμάτων στη συμπεριφορά σας. Είναι σημαντικό. Αργότερα, ευχαρίστως να σας καλωσορίσουμε πάλι σαν διεκδικητές της εξουσίας στην πολιτική σκηνή. Τώρα όμως, παραιτηθείτε και φύγετε. Για το καλό το δικό σας φυσικά, αλλά πρωταρχικά, για το καλό της χώρας και των πολιτών της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail