ΜΙΝΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά Sukhoi πήραν στο κυνήγι αντιτορπιλικό των ΗΠΑ

Στρατής Μαζίδης

Ρωσικά μαχητικά Sukhoi-24 «πήραν στο κυνήγι» το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ, USS Ross καθώς σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας της Κριμαίας είχε περάσει στα χωρικά ύδατα της Ρωσίας.

Τα μαχητικά το εξανάγκασαν να πλεύσει προς τα διεθνή ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα όπως αναφέρει η ίδια πηγή στο RIA Novosti.

Το USS Ross είχε παρατηρηθεί ότι έπλεε άμεσα προς τα ρωσικά ύδατα μετά τον απόπλου του από το ρουμανικό λιμάνι της Κωστάντζα.

«Το πλήρωμα του πλοίου έδρασε προκλητικά και επιθετικά, πράγμα που σήμανε συναγερμό στους στους σταθμούς παρακολούθησης του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Τα Su-24 απογειώθηκαν αμέσως επιδεικνύοντας την απαραίτητη προθυμία να καταστείλουν τις βίαιες παραβιάσεις των συνόρων και να υπερασπιστούν το συμφέρον της χώρας» συμπληρώνει η πηγή.

Αυτή τη στιγμή τα ρωσικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας βρίσκονται επί ποδός και παρακολουθούν διαρκώς την κατάσταση στα ρωσικά χωρικά ύδατα όντας έτοιμα να παμέβουν και να καταστείλουν τυχόν παραβιάσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail