Πούτιν: η Ρωσία απέδειξε την ικανότητά της να ανταπεξέλθει στις οικονομικές προκλήσεις

Στρατής Μαζίδης

Μιλώντας κατά την τελετή απονομής βραβείων σε τιμώμενα πρόσωπα του εργατικού κόσμου της Ρωσίας Εργασίας την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσία έχει αποδείξει την ικανότητά της να αντιμετωπίσει τις πιο σύνθετες οικονομικές προκλήσεις.

"Σήμερα, η Ρωσία για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και να λύσει τις πιο πολύπλοκες εργασίες" σημείωσε.

«Η πορεία της χώρας προς τα εμπρός πάντα στηριζόταν στους ώμους εκείνων που αναλαμβάνουν την ευθύνη πάνω τους, που κατανοούν ότι μέσα από τις προσωπικές τους προσπάθειες και τους καρπούς της εργασίας τους δεν επωφελούνται μόνο οι ατομικές επιχειρήσεις, οι βιομηχανίες, οι κωμοπόλεις ή οι πόλεις, αλλά το σύνολο της χώρας» σχολίασε.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων καθορίζουν το οικονομικό κύρος και την ανταγωνιστικότητα της Ρωσίας στον κόσμο. Τόνισε ακόμη πως ανεξάρτητα από που γεννήθηκε κανείς ή ποια δουλειά κάνει, μπορεί να επιτύχει  σπουδαία πράγματα σημειώνοντας ότι το βασικό είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, να εργάζεσαι σκληρά και να θέτεις υψηλές προδιαγραφές για την επίτευξη των στόχων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail