Έκλαψε τους λίγους κι έκλα(π)σε τους πολλούς

Του Στρατή Μαζίδη

Το παλιό ξανανοίγει αλλά δυστυχώς μαζί με τις παθογένειές του. Άτομα δίχως περγαμηνές στο συγκεκριμένο τομέα ή με μια κάποια αρνητική εικόνα όσον αφορά την αριστερή θεώρηση των πραγμάτων ανακοινώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Και μέσα εκεί εμφανίζεται το γνωστό πρόσωπο. Λογικό. Ήταν στα κάγκελα όταν έκλεινε, τώρα πρέπει να πάει και στο πολιτικό ταμείο που ξανανοίγει. Κλαις; Κλαις εσύ; Αυτή είναι αγωνίστρια βρε! Τι αγωνίστρια; Πού; Ας μην έφευγε κλωτσηδόν ο Σαμαράς και θα σου 'λεγα αν θα άλλαζε τίποτε.

Βέβαια αυτές οι τακτικές πιάνουν. Πολλαπλασιάζουν τους σταυρούς.

Ωστόσο αναρωτιέμαι για τους 1.500.000 ανέργους, για τους εγκλωβισμένους απλήρωτους, για τους εργαζομένους των 400 ευρώ θα κλάψει κανείς; Κι επειδή το κλάμα ενίοτε είναι απλά επικοινωνιακό, θα κάνει κανείς κάτι;

Μην προκαλείτε. Όσο υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν, μην προκαλείτε. Και μη ξεχνάτε, οι διάττοντες αστέρες κάνουν το εντυπωσιακό πέρασμά τους και σβήνουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail