Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ αρχιδολοφόνος αθώων ανθρώπων παραδέχεται δημόσια την ενοχή και το βρωμερό του ρόλο

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτό το τρισάθλιο ανθρωπάκι, ο πολιτικός νάνος στον οποίο κάποτε η Ευρώπη εναπέθεσε τις ελπίδες της για αλλαγή πορείας της Ευρώπης ονόματι Francois Hollande εκτίθεται πλέον πολύ άσχημα μέσα από το βιβλίο του γάλλου συγγραφέα-δημοσιογράφου Xavier Panon με τίτλο "στους διαδρόμους της γαλλικής διπλωματίας".

Σε αυτούς τους σκοτεινούς διαδρόμους ο γάλλος πρόεδρος έχει παραδεχθεί την παράδοση όπλων στους αντάρτες της Συρίας κατά τη διάρκεια της περιόδου του εμπάργκο της ΕΕ.

Οι παραδόσεις έλαβαν χώρα το 2012, πριν από την ακύρωση του εμπάργκο το Μάιο του 2013.

«Ξεκινήσαμε [να παραδίνουμε όπλα] όταν ήμασταν σίγουροι ότι θα καταλήξουν στα σωστά χέρια. Οι μυστικές μας υπηρεσίες τα παρέδωσαν» είχε πει ο Hollande στον Panon κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Τα σωστά χέρια κατά τον ξεδιάντροπο Hollande ήταν αυτά του FSA, της ένοπλης δηλαδή πτέρυγας της συριακής αντιπολίτευσης. Είναι οι λεγόμενοι μετριοπαθείς αντάρτες άσχετα αν:

- υπήρξαν οι πρώτοι διδάξαντες των αποκεφαλισμών και των φρικαλεοτήτων με κορυφαία την on-camera βρώση καρδιάς σύριου στρατιώτη

- ήταν συνεταιράκια μέχρι τους πρώτους μήνες του 2014 με τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους

- έχουν διασυνδέσεις με την Al Nusra της Αλ Κάιντα της οποίας τους μαχητές αποκαλούν αδέρφια.

Αυτά ήταν λοιπόν τα ασφαλή χέρια τα οποία τον Αύγουστο του 2013 μαζί με έτερους βρωμερούς γείτονες της Συρίας (και δικούς μας) προχώρησαν στο έγκλημα της Γκούτα με τα χημικά.

Σύμφωνα με τον Ολάντ, η Γαλλία παρέδωσε κανόνια, πολυβόλα, εκτοξευτές πυραύλων και αντιαρματικών πυραύλων όχι σε τέτοια έκταση που να κρίνουν τον πόλεμο (προσέξτε πόσο βρωμιάρης είναι) αλλά να κρατούν ζωντανό το επαναστατικό συναίσθημα.

Αυτό το πολιτικό υποκείμενο λοιπόν είναι πρόεδρος της Γαλλία και από τη στάση του ίσως εξαρτηθεί και το μέλλον μας.

Η Ελλάδα και μια ολόκληρη Ευρώπη να έχει σε περίοπτη θέση έναν ιθύνοντα νου, έναν ηθικό αυτουργό δολοφονιών, αποκεφαλισμών, ακρωτηριασμών, βιασμών και αιματοκυλίσματος ενός αθώου λαού.

Η αλήθεια όμως είναι σαν το νέρο. Δεν μπορεί να κρυφθεί ούτε να ανακοπεί. Θα βρει τρόπο να περάσει γιατί κι αν εμείς σωπάσουμε, θα φωνάξουν οι πέτρες για αυτόν τον πολιτικό αρχιεγκληματία και αρχιμαφιόζο ανθρωπάκο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail