Γιατί ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΦΑΛΜΑ του Βαρουφάκη να "φάει με φίλους του"

Του Στρατή Μαζίδη

Η ζωή πολλές φορές έχει διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες είτε έχουμε είτε όχι, την ευχέρεια να ανταποκριθούμε όπως εμείς νομίζουμε.

Αυτό πολλές φορές εξαρτάται τόσο από το ρόλο μας όσο και από τον πιο εκπροσωπούμε.

Αν εκπροσωπούμε τον εαυτό μας τραγουδάμε Κηλαηδόνη και λέμε θα κάτσω σπίτι. Αν όμως εκπροσωπούμε μια χώρα, αλλάζουν τα πράγματα.

Διαβάζουμε λοιπόν στα ρεπορτάζ:

κύκλοι του ΥΠΟΙΚ, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Βαρουφάκης δεν πήγε στο επίσημο δείπνο των υπουργών Οικονομικών στη Ρίγα την Παρασκευή αλλά αντιθέτως, «περιπλανιόταν μόνος του στο σκοτάδι», επισημαίνουν πως «ο κ. Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα προτίμησε την παρέα φίλων και συνεργατών του και πέρασε πολύ καλύτερα

Καταρχήν ο κ. Βαρουφάκης δεν ανέλαβε το υπουργείο οικονομικών για να περνάει καλά αλλά για να βασανιστεί ώστε να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα.

Στη Ρίγα δεν πήγε για αναψυχή.

Το τεράστιο όμως σφάλμα του ήταν πως έδειξε στους ψυχρούς συναδέρφους ότι τον έσπασαν, τον τσάκισαν, του επέφεραν ψυχολογικό ρήγμα.

Τους έδειξε δηλαδή πως η τακτική τους με όσα διαρρέουν και κυκλοφορούν είναι άκρως επιτυχημένη.

Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμώ πως πλέον διαπιστώνει πόσο πιο εύκολο κι ανώδυνο είναι να κάνεις αναλύσεις μέσω skype παρά να λες τα ίδια μπροστά σε άλλους συναδέρφους σου κρατικούς αξιωματούχους.

Η απουσία του, τον απομόνωσε ένα γραμμάριο ακόμη.

Επίσης εν τη απουσία μας είθισται να συμβαίνουν πράγματα που τα πληροφορούμαστε στο τέλος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail