Εμπόλεμη «Κόλαση» στη Βαλτιμόρη – Τεθωρακισμένα οχήματα μπαίνουν στην πόλη, άδεια να ανοίξει πυρ η Εθνοφρουρα

Στρατής Μαζίδης

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η Βαλτιμόρη μετά την κηδεία του αφροαμερικανού Φρέντι Γκρέι,  που σκοτώθηκε σε συμπλοκή  με αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα σημειώθηκαν ταραχές κι εχθροπαξίες με δεκαπέντε αστυνομικούς τραυματίες (οι δύο νοσηλεύονται) ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 27 συλλήψεις.

Μαγαζιά λεληλατήθηκαν, ο πετροπόλεμος συνεχίζεται ενώ σε αρκετά σημεία καίνε μεγάλες φωτιές με τους ταραξίες να κόβουν τις μάνικες της πυροσβεστικής!


Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, κινητοποιώντας την Εθνοφρουρά λόγω των ταραχών στη Βαλτιμόρη στους άνδρες της οποίας δόθηκε άδεια να ανοίξουν πυρ.

Επίσης τεθωρακισμένα οχήματα της Εθνοφρουράς κινούνται προς τη Βαλτιμόρη.

http://cdn3.img.sputniknews.com/images/102145/09/1021450914.png

https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?t=HBh1aHR0cDovL2xvY2FsdHZ3ancuZmlsZXMud29yZHByZXNzLmNvbS8yMDE1LzA0LzE1MDQyNzE2NDQ1My1iYWx0aW1vcmUtcHJvdGVzdHMtdW5yZXN0LTAwMDAyNTI4LXRhYmxldC1sYXJnZTEuanBnP3c9NjQwFMAHFJwEABYAEgA&s=3JL3452fP0eaaozw2vD40zo8ZWO1_7RT-Vw7pH63AkE

https://pbs.twimg.com/media/CDpoWBGWEAAVRRN.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CDpyR76WEAAMLxi.jpg
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail