Ο Τσίπρας ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι μας έπιασαν ΜΑΛ@ΚΕΣ στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ!

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε χθες κατ'επανάληψη στο Νίκο Χατζηνικολάου ότι «σήμερα θα πούμε αλήθειες».

Σωστά, τα παραμύθια τα λέγαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Όπου παραμύθια μπορείτε να φανταστείτε την κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο, του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάσταση με ΦΜΑΠ κι αφορολόγητο € 400.000,00, το αφορολόγητο στο εισόδημα, πως η Μέρκελ θα πει ναι και θα είναι μέρα μεσημέρι κτλ.

Χθες βράδυ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι για όλα ευθύνονται όλοι οι άλλοι, η κυβέρνηση όχι.

Πχ έστησε παγίδα ο Σαμαράς, αρνήθηκε την εξάμηνη παράταση του Μνημονίου, συγγνώμη του προγράμματος και πήρε δίμηνη. Αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ενέδρα στο Σαμαρά με τις προεδρικές εκλογές. Ας τον άφηνε να κυβερνήσει, να τραβήξει όλο το ζόρι και να τον διαδεχθεί όμορφα κι ωραία σε περίπου ένα χρόνο μιας και δεν είχε τελικά κάποιο σχέδιο.

Μας είπε για τις μεγάλες μας νίκες να λέμε την Τρόικα, Brussels Group κι ας είναι τα ίδια άτομα.

Μας είπε τη μεγάλη αλήθεια ότι δεν υπάρχει μνημόνιο αλλά ξέχασε να συμπληρώσει την ύπαρξη όλων των δεινών.

Για όσα πάλι ευθύνεται η κυβέρνηση, ε δεν πειράζει, μαθαίνει από τα λάθη της.

Μας είπε όμως και κάτι ακόμη, ότι στις 20 Φεβρουαρίου (ή αλλιώς Φλεβάρη) μας έπιασαν μαλ@κες. Μας είπαν πράγματα στο προφορικό που δεν τήρησαν διότι εμείς σαν αγαθοβιόληδες εμπιστευθήκαμε αυτούς που έκαναν πειράματα στην πλάτη μας.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν αποφασίζουμε με βάση τις κουβέντες διότι αν όλοι αυτοί, νυν και προηγούμενοι, είχαν δουλέψει ποτέ, θα γνώριζαν πολύ καλά πως ότι συμφωνούμε, το παίρνουμε (και το δίνουμε) γραπτώς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός μας είπε στον Ενικό ότι μας έπιασαν ΜΑΛ@ΚΕΣ στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ! Κι αυτούς που χειρίζονται τις υποθέσεις μας κι εμάς που εξακολουθούμε να εμπιστευόμαστε όσους υπόσχονται τα απραγματοποίητα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail