Τραγωδία ...η κυβέρνηση σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Στη κορύφωση του δράματος, εδώ που έφτασαν τα πράγματα,όλοι θα κριθούν!!!
Η κυβέρνηση σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας (*) μαζεύει τα τελευταία "ψιλά" από τα ταμεία, ακόμα και των Δήμων!!!

Εσπευσμένα, κατά το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η σημερινή κωλοτούμπα!

Ματθ. 6,24: "Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν...ου δύνασθε θεώ δουλεύειν καί μαμωνά."

Ο Ελληνικός Λαός να αναφωνήσει στους «θεσμούς»: «Φτάνει πια!!! Αι σιχτίρ όλοι σας!!!»

Σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 δημοσιεύτηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και έχει ισχύ από τις 17 Μαρτίου 2015, με την οποία καθίσταται «αναδρομικά» υποχρεωτική η μεταφορά των διαθέσιμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος,!!! Εκεί που οι νυν κυβερνώντες έλεγαν προεκλογικά, ότι δεν θα κάνουν χρήση αυτής της αυταρχικής (ολοκληρωτικής) νομοθετικής επιβολής, τώρα το αναιρούν και μάλιστα αναδρομικά, που σημαίνει, ότι (από τις 17 Μαρτίου) «σκούπισαν» (παράνομα) δια «συνεννοήσεως» τα διαθέσιμα των φορέων. Η Πράξη νομοθετικού περιεχομένου έχει ως εξής:

Άρθρο Πρώτο: «Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ισχύον 'Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης' που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού.. υ π ο χ ρ ε ο ύ ν τ α ι. ν α.. κ α τ α θ έ τ ο υ ν.. τα.. τ α μ ε ι α κ ά. τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των.. τ α μ ε ι α κ ώ ν.. τους.. α ν α γ κ ώ ν.. για.. το.. ε π ό μ ε ν ο.. δ ε κ α π ε ν θ ή μ ε ρ ο ...»

Άρθρο Δεύτερο: «Η ισχύς της παρούσας, η οποία θα κυρωθεί νομοθετικά κατά το άρθρο 44 παράγραφος 1 του Συντάγματος, αρχίζει από 17.3.2015».

Όλα αυτά αποδεικνύουν, ότι η χώρα βρίσκεται σε αλλοπρόσαλλη και παρανοϊκή κατάσταση, σύμφωνα με την οποία, από τη μια εξυπηρετεί τα κελεύσματα και τις δόσεις των «θεσμών», από την άλλη δεν έχει καμιά ανταπόδοση από αυτούς (ως γνωστό, από τον Αύγουστο του 2014, δεν έλαβε, ούτε ένα ευρώ)!!! Κατά συνέπεια, η Ελλάδα βρίσκεται σε άκρως ετεροβαρή σχέση με τα όργανα της Αγίας Τριάδας της καπιταλιστικής συμφοράς (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της φριντμανιστικής επιδρομής. Η κυβέρνηση είναι άτολμη και κινείται αυτοκαταστροφικά (ακυβέρνητη), χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, κρίνοντες και εκ του αποτελέσματος, θα πρέπει (επιτέλους) και οι πλέον διστακτικοί και ευρωλάγνοι να αναθεωρήσουν, ώστε ομοθυμαδόν ο ελληνικός λαός να δώσει σθεναρά, τέλος στην . ατέλειωτη φρίκη, αναφωνώντας στους "θεσμούς": «Φτάνει πια!!! Αι σιχτίρ όλοι σας!!!»



(*) Η διχασμένη προσωπικότητα είναι ένας όρος που δίνεται σε διάφορες περιπτώσεις, για να δείξει κυρίως, ότι ένας άνθρωπος υπάρχει με δύο τρόπους κατά τους οποίους ο ένας αναιρεί ή δεν ταιριάζει με τον άλλο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail