Τον Τζιχάντι Τζον από το Κούγκι θα στείλει στο Βερολίνο να κόψει το κεφάλι της Μέρκελ ο Καμμένος

Του Στρατή Μαζίδη

Δηλώσεις περίεργες και επικίνδυνες έκανε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στο 6ο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ όπου ούτε λίγο ούτε πολύ θα στείλει εκστρατευτικό σώμα στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι αυτό που περιέγραψε πολύ σωστά με δήλωσή του χθες ο υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς, όταν είπε ότι «εάν θέλετε να ρίξετε την Ελλάδα, να ξέρετε ότι πλέον θα γίνει κατευθείαν πύλη εισόδου τζιχαντιστών».

Δηλαδή, εάν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητα τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση.

Θα μου πείτε. Καλά κωλοτούμπας είσαι; Εσύ δε γράφεις εξαρχής κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ; Βεβαίως το γράφω διότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η τρίτη αποθήκη αριστερά στο γεμάτο υγρασία υπόγειο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και πάντοτε το σημειώνω μαζί με ευρύτερες νόμιμες ειρηνικές προτάσεις αντιμετώπισης του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης με γνώμωνα το εθνικό συμφέρον, είτε είμαι σωστός είτε όχι.

Όμως εδώ εντοπίζουμε ένα εντυπωσιακό πλεόνασμα πολιτικής βλακείας που συνιστά τρομακτικό ατόπημα του κ. Καμμένου.

Εν αρχή όταν διαπραγματεύεσαι από θέση μη ισχύος, δεν κάνεις τέτοιους εκβιασμούς. Μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ. Η μόνη υπερήφανη λύση είναι η αποχώρηση. Τελεία και παύλα.

Από κει και πέρα όμως όταν το επιχειρήμα του Δουβλίνου ΙΙ χρησιμοποιείται εκβιαστικά, γελοιοποιείσαι.

Δηλαδή ο ΥΕΘΑ, ο αρμόδιος για την εθνική μας ασφάλεια μέσα στην παραπάνω πρόταση παραδέχεται πως μπορεί αυτή τη στιγμή στη χώρα να υπάρχουν πυρήνες της ISIL, δηλαδή τύποι που εκταρατσώνουν, ακρωτηριάζουν, αποκεφαλίζουν, βιάζουν, σταυρώνουν, πυρπολούν.

Καταλαβαίνετε τι είπε; Κατάλαβε τι είπε; 

Κι αντί να καίγεται από την κορυφή ως τα νύχια για την ασφάλεια τη δική μας την ώρα που σύμφωνα με όσα λέει, κινδυνεύουμε, χρησιμοποιεί το επιχείρημα για να εκβιάσει τους ευρωπαίους με τους οποίους συνδιαλέγεται.

Κι αν δηλαδή οι «κουτόφραγκοι» υπήρχε μια περίπτωση να τσιμπήσουν και να μας έκαναν τα χατίρια, τότε θα ήμασταν εντάξει; Δεν τρέχει τίποτε;

Ο κ. Καμμένος έχει και θετικές στιγμές στο ΥΕΘΑ. Ωστόσο μετά το Κούγκι, μετρά και τη δεύτερη αρνητική. Ενίοτε μια μόνο φτάνει για να αποδειχθεί καταστροφική.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail