Πριονοκορδέλα στο Ισλαμικό Κράτος. Έκοψαν τα χέρια έξι νεαρών

Στρατής Μαζίδης

Στον ακρωτηριασμό των χεριών έξι νεαρών προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην κατεχόμενη επαρχία της ιστορικής Νινευή στο βόρειο Ιράκ.

Όπως αποκάλυψε ο Saed Mamuzini του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (KDP) στο  BasNews οι ισλαμιστές έχουν αυξήσει τόσο τη συχνότητα όσο και την αυστηρότητα των ποινών στην περιοχή.

Χθες Δευτέρα αποκάλυψε πως συνελήφθησαν έξι νεαροί στη συνοικία Babil Top της Μοσούλης για κλοπή. Η ...δικαιοσύνη αποδόθηκε άμεσα με τον ακρωτηριασμό των χειρών των νεαρών.

Η είδηση έρχεται μετά από αυτή τη απαγωγής 26 μαθητριών από το Ασκαρί του Τικρίτ, οι οποίες εξαναγκάστηκαν σε προσωρινή γάμους με μαχητές, μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για το «ξελαμπικάρισμα» των τζιχαντιστών δίχως όμως να επωμίζονται τις ευθύνες ενός κανονικού γάμου.

Τέλος πέντε έφηβα αγόρια εκτελέστηκαν στη Sinjar με την κατηγορία της φυγής από το πεδίο της μάχης κατά των κούρδων μαχητών Peshmerga.

Συνεπώς για άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε, δυστυχώς, στο φόβο μας ότι όσο θα σφίγγει ο κλοιός σε βάρος των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιρακ με αντανάκλαση στα πεδία των μαχών (Χαλέπι, Ντέιρ Εζόρ, Τικρίτ, Μοσούλη) τόσο το θηρίο θα αγριεύει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail