Επαγρύπνηση ή ισλαμοϋστερία; Δύο απίθανα περιστατικά σε Σουηδία και Ιταλία για" συνεργάτες" των τζιχαντιστών



Στρατής Μαζίδης

Και μόνο ο τρόμος και η υστερία των αρχών της Δύσης μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους τζιχαντιστές της ISIL που έχουν απειλήσει ξεκάθαρα τις χώρες της.

Σειρά περιστατικών υστερίας μεταφέρει σε ρεπορτάζ του το RT από όπου δύο έχουν ιδιαίτερη αξία.

Το πρώτο ήταν τα δύο μπαλόνια γενεθλίων μιας κοπέλας στη Σουήδια που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Η κοπέλα έκλεινε τα 21 της χρόνια, όπως απέξω το 21 έδειχνε αντίστροφα σαν IS.

Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα, ονόματι Σάρα Ερικσον να υποδεχθεί την αστυνομία ύστερα από τηλεφώνημα περαστικού για σύμβολα εξτρεμιστών.

Η αστυνομία αν και κατάλαβε το λάθος, ζήτησε από την Ερικσον να απομακρύνει τα μπαλόνια.


Το δεύτερο περιστατικό έρχεται από την Ιταλία όταν περαστικοί είδαν ένα μαύρο σακάκι που κατά λάθος μπλέχτηκε σε δένδρο και το πέρασαν για σημαία του ισλαμικού κράτους.


Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία έψαξε το κτίριο και ανακάλυψε τη μαύρη αλήθεια για το μαύρο σακάκι το οποίο είχε καεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail