Τώρα εκτός από «τρελός» προέκυψε και «στραβός» ο συγκυβερνήτης του Airbus A320

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ"

Όπως αποκάλυψε η κυριακάτικη έκδοση της Welt, η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτς, του συγκυβερνήτη που θεωρείται ύποπτος ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus Α320 της εταιρείας Germanwings.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ, οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων», επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Welt am Sonntag.

Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία.

Το νεαρό άνδρα παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».

Ο Λούμπιτς υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη, σύμφωνα με προσωπικά έγγραφα που ανακάλυψαν οι ερευνητές.
Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 27χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ. Δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η αστυνομία, εξάλλου, «αυτή τη στιγμή» εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη, έγραψε επιπλέον η Welt am Sonntag.

Όπως αποκαλύπτουν, πάντως, οι New York Times, πέραν των ψυχολογικών προβλημάτων, ο 28χρονος Λούμπιτς αντιμετώπιζε και προβλήματα με την όρασή του.

Σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που συνδέονται με την έρευνα των γερμανικών αρχών, ο 28χρονος συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus αναζητούσε θεραπεία και για κάποιο πρόβλημα όρασης που έθετε εν αμφιβόλω την ικανότητά του ως πιλότου.

Η συγκεκριμένη «πηγή» δεν αποκλείει την πιθανότητα τα προβλήματα όρασης να ήταν αποτέλεσμα των ψυχοσωματικών προβλημάτων του.

Πηγή: ΑΠΕ - New York Times

newsbomb.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail