Σε απόγνωση ο Σαμαράς βιώνει τον απόλυτο πανικό

του Στρατή Μαζίδη

Σε απόγνωση πρέπει να βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε τις τελευταίες ημέρες.

Χθες παραλλήλισε αυτούς που δεν εισέρχονται παράνομα στη χώρα από τον Εβρο λόγω του φράκτη με τους ισλαμιστές που αιματοκύλισαν το γαλλικό περιοδικό λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξηλώσει το φράκτη και να γεμίσουμε δολοφόνους.

Μακάρι ένα παρτέρι όπως αυτό στον Εβρο να έκοβε όλη τη λαθρομετανάστευση. Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά ότι καλύπτει ένα μέρος των χερσαίων συνόρων και ήδη λέγεται πως έχουν βρεθεί άλλα περάσματα. Ωστόσο με τα υπόλοιπα χιλιάδες ναυτικών μιλίων ναυτικά μας σύνορα τι γίνεται; Θα ρίξουμε παραγάδι; Αν του διαφεύγει, του συνιστούμε να μελετά καθημερινά το δελτίο τύπου του λιμενικού σώματος για να δει κάτι τρύπες ΝΑ (με το συμπάθειο) από θαλάσσης. Ή μόνο από τον Εβρο εισέρχονται τα επικίνδυνα στοιχεία; Ή μήπως δεν έχει αποδειχθεί πως τζιχαντιστές βρίσκονται και επί ελληνικού εδάφους; Άλλωστε ας θυμήσουμε στον κ. Σαμαρά πως οι τρομοκράτες του Παρισιού που αυτός απεχθάνεται, έλαβαν το βάπτισμα του πυρός πολεμώντας ένα νομιμότατο πρόεδρο στη Συρία που εμείς θέλαμε πρώτοι από όλους να βομβαρδίσουμε και του οποίου την πρέσβειρα απελάσαμε πριν δύο χρόνια, ώστε αυτοί οι κατσαπλιάδες να τον διαδεχθούν. Τελικά τι είναι κ Σαμαρά; Τρομοκράτες ή πολιτικοί εκπρόσωποι της Συρίας όπως τους αναγνωρίζατε στα τέλη του 2012;

Αλλά μήπως από θέμα στελέχωσης πάει καλύτερα; Τι πρακτικές είναι αυτές να αρπάζει στελέχη άλλων πολιτικών χώρων; Είναι ηθικό; Βέβαια, η κ. Γκερέκου έδωσε χώρο για να πραγματοποιηθεί το μη ηθικό. Προφανώς θα σχηματίσει δυνατό δίδυμο διαπραγμάτευσης με την κ. Δούνια. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τους που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ, μάλλον θα μεταβούν στο Βερολίνο για να πουν τη...γυμνή αλήθεια. Και γιατί να μην πάνε άλλωστε; Ούτως άλλως κι αυτοί που μέχρι τώρα μετέβαιναν στο εξωτερικό σε ρόλο γλάστρας ήταν και κατέβαζαν τα παντελόνια.

Πήρε και τον Οικονόμου στο κόμμα. Αυτός είναι, ήταν (;), μας μπέρδεψε καλός αριστερός. Όχι σαν τους κακούς συριζαίους. Ε θα καθίσει κανά εξάμηνο στη Νέα Δημοκρατία κι έχει ο Θεός. Υπάρχει το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ, ακόμη και αυτό το ΠΑΣΟΚ. Η πλάκα είναι πως για να μη τον κουράσει (ΠΑΣΟΚ - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗΜΑΡ) τον έβαλε στο επικρατείας. Εξασφαλισμένο μεροκάματο.

Εν τω μεταξύ μπήκα λίγο και στο προεκλογικό site της Νέας Δημοκρατίας. Να διαβάσω τις αλήθειες. Κατεβατά από banners και ενότητες. Αναρωτήθηκα, τόσα έργα έκανε η ΝΔ; Και εκεί πχ διάβασα για το φοβερό αυτό έργο που οι ταυτότητες εκδίδονται γρηγορότερα. Ή για το ότι οριοθετήσαμε την ΑΟΖ, όπως κι εγώ προχθές τύπωσα ένα κομμάτι της ακτογραμμής στο νότιο ευβοϊκό για να πάω το Σάββατο με τη μάσκα μου και οριοθέτησα το που θα κινηθώ. Κι αφού οριοθετήσαμε πότε θα μπουν οι εξέδρες έξω από το Καστελόριζο και ανατολικά της Κρήτης; Α μάλιστα. Οριοθετήσαμε, δεν ανακηρύξαμε. Λεπτομέρειες. Γεμάτο με τέτοια έργα σκέψεων και ζωγραφικής με μαρκαδόρους το site.

Να πούμε κι άλλα; Δε χρειάζεται.

Μια τραγική Νέα Δημοκρατία λίγο πριν το τέλος της. Κι ένας υποψήφιος πρωθυπουργός σαν σκιάχτρο δίπλα σε ένα φράκτη...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail