«ΜΑΥΡΟ την Κυριακή πες του Ντινόπουλου»

Του Στρατή Μαζίδη

Ένα αρκετό ενοχλητικό γεγονός των ημερών είναι να λαμβάνουμε οι πολίτες στα κινητά μας μηνύματα από διάφορους υποψηφίους βουλευτές όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ραχήλ Μακρή, η Ζωή Ράπτη.

Το ακόμη χειρότερο είναι να σε παίρνουν και τηλέφωνο. Το θεωρώ απίστευτο θράσος.

Τις προάλλες μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του Δένδια, να με ενημερώσουν για την υποψηφιότητά του στη Β' Αθήνας. Βλέπετε ο Δένδιας ήξερε ότι χάνει στην Κέρκυρα από τον έτερο υποψήφιο κ. Γκίκα και ήρθε εις τας Αθήνας, όπως και η Αννα Μισέλ. Με ρώτησαν αν μπορούν να υπολογίζουν στη στήριξή μου. Τους απήντησα ότι βεβαίως κάνω ότι μπορώ από τη μεριά μου να στηρίξω την προσπάθεια να πάει ο κ. Δένδιας σπίτι του μια ώρα αρχίτερα. Αν και νομίζω - μεταξύ μας - πως και αυτός το ίδιο επιθυμεί ώστε να γκρεμοτσακιστεί ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ.

Πριν λίγο όμως με πήραν από το γραφείο του Αργύρη Ντινόπουλου, αυτού του κάποτε μαχητικού ρεπόρτερ και σήμερα αντιπαθέστατου πολιτικού.

Διάλογος:

- Καλημέρα.
- Καλημέρα.
- Σας τηλεφωνώ από το το πολιτικό γραφείο του Αργύρη Ντινόπουλου, υποψηφ/
- Συγγνώμη, συγγνώμη, πού βρήκατε το τηλέφωνό μου;
- Τυχαία!
- Τυχαία; Και καλά. Λοιπόν ΜΑΥΡΟ την Κυριακή πες του Ντινόπουλου.

Και σταματήστε να μας παρενοχλείτε. Όλοι. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail