ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Φόρος αρπαγής της περιουσίας σας

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές σε άρθρα μας εδώ και μήνες (εδώ το πιο πρόσφατο) σχετικά με το διαβόητο περιουσιολόγιο και την επιβολή εφάπαξ φόρου επί της περιουσίας, θέση που αποτελεί εισήγηση της Bundesbank στις αρχές του 2014.

Και να που δυστυχώς υπάρχει υποψία επιβεβαίωσης καθώς όπως διαβάζουμε στα ysterografa.gr η εφημερίδα  Realnews αποκαλύπτει το απόρρητο e-mail της τρόικας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δανειστές απαιτούν να επιβληθεί νέος φόρος με βάση το περιουσιολόγιο!

Τι φόρος; Με τι συντελεστή; Σαν το 10-15% που πρότεινε η Bundesbank;

Επίσης στις προτάσεις-σοκ που κάνουν συμπεριλαμβάνονται: Αύξηση όλων των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ, ακόμα και στα φάρμακα – μείωση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και επιβολή εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για την υπαγωγή στη ρύθμιση – Κατάσχεση των ποσών άνω των 1500 ευρώ από μισθούς και συντάξεις για οφειλές στο Δημόσιο – Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων – Κατάργηση όλων των τμημάτων της σύνταξης που δεν ανταποκρίνονται στις καταβαλλόμενες εισφορές – Επιβολή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για την καταβολή των κύριων συντάξεων και κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail