ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από την Κίνα - Το ξέρετε ότι μπορεί ήδη να φοράτε δερμάτινα από σκύλο που πέρασε φρικτά μαρτύρια;

Στρατής Μαζίδης

Μυστική έρευνα της PETA Ασίας αποκαλύπτει ότι σκυλιά χτυπήθηκαν και σκοτώθηκαν στην Κίνα έτσι ώστε το δέρμα τους να μετατραπεί σε δερμάτινα γάντια, ζώνες, μπουφάν, τελειώματα γιακά , παιχνίδια για γάτες, και άλλα αξεσουάρ.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει εργαζόμενους στα σφαγεία να αρπάζουν το ένα τρομοκρατημένο σκυλί μετά το άλλο με μεταλλικά pinchers πριν τα χτυπήσουν με ξύλινα κοντάρια όσες φορές χρειαστεί. Ωστόσο κάποια σφαδάζουν από τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Την ίδια στιγμή τους κόβους τους λαιμούς στραγγίζοντας το αίμα σε μεγάλες λεκάνες και η φρικτή διαδικασία προχωρά.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει από ποιο είδος ζώου μπορεί να προέρχονται τα δερμάτινα είδη που χρησιμοποιεί ή φορά και έχουν προέλευση την Κίνα.

Το βίντεο σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να μην το ενσωματώσω. Όποιοι αντέχουν αυτά τα δύο λεπτά που φαντάζουν αιώνες, μπορούν να το δουν εδώ:

http://www.liveleak.com/view?i=d33_1418847608
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail