Έγκλημα ανθελληνικό, αλλά και απάνθρωπο στα Σκόπια

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ

Έγκλημα ανθελληνικό, αλλά και απάνθρωπο στα Σκόπια.

Έγκληση σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο για μέτρα κατά των Σκοπίων.

Φυλακίστηκε στα Σκόπια επειδή φώναξε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης, επειδή τόλμησε να πει την ιστορική αλήθεια ο ταλαίπωρος ιερωμένος αλλά ειλικρινής σύμφωνα με τη προσταγή του Θεού.

Η αλαζονική και φαύλη κυβέρνηση των Σκοπίων, έχει φυλακίσει εδώ και τρία χρόνια τον ανώτερο αυτόν ιερωμένο σε μια φυλακή κόλαση, τον βασανίζει με απάνθρωπο τρόπο και μέσα και τον φοβερίζει ότι θα τον θανατώσει αν δεν ανακαλέσει. Για τις φοβέρες και τις απίστευτες λεπτομέρειες, παρακαλώ διαβάστε το επισυναπτόμενο e-mail και είμαι βέβαιος ότι θα φρίξετε και θα επαναστατήσετε, ότι μπορείτε να ανέχεστε μια τέτοια ακατανόμαστη συμπεριφορά από μία κυβέρνηση την οποία εμπιστεύεστε, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Το αλαζονικό και εγκληματικό αυτό καθεστώς των Σκοπίων, που επιμένει να παραγράφει την ιστορία και σφετερίζεται το δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας μας, δυστυχώς με την στήριξη των μεγάλων δυνάμεων και πολλών άλλων κυβερνήσεων, αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο, το εγκληματικό και τους ύπουλους λόγους που επιμένει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία, δεν είναι δυνατόν να συμπεριλαμβάνεται στα πολιτισμένα κράτη του πλανήτη.

Είναι επομένως ώρα οι μεγάλες αυτές δυνάμεις, αν αισθάνονται πράγματι μεγάλες, όχι μόνο στην ισχύ και το χρήμα, αλλά και στο ήθος, τη δικαιοσύνη αλλά και τη διεθνή τάξη, να παρέμβουν και να απαιτήσουν πρώτο να ελευθερώσουν τον ιερωμένο αυτόν και δεύτερο να ανακαλέσουν την αναγνώρισή τους ως Μακεδονία και τους ζητήσουν, έστω και καθυστερημένα, να πάψουν να ονομάζονται Μακεδονία. Είναι περίεργο και φθηνό να νομίζουν ότι το υποτυπώδες αυτό κρατίδιο, θα τους προσφέρει υπηρεσίες και μάλιστα με τόσο σημαντικό και ανιστόρητο συμβιβασμό και σε βάρος μιας ιστορικής και πάντοτε φίλης χώρας, της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση και πρέπει αμέσως, πρώτον να διαμαρτυρηθεί έντονα στα Σκόπια, να ζητήσει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει υποχρέωση να μας προστατεύσει ως το κράτος μέλος της, πολλά κράτη της οποίας δυστυχώς τους έχουν αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τρίτον μια νότα διαμαρτυρίας προς όλες τις Πρεσβείες στην Αθήνα και τέταρτον, να διακόψει αμέσως κάθε διπλωματική σχέση με τα Σκόπια και να κλίσει τα σύνορά μας. Μόνο έτσι θα σταματήσει το βατραχάκι αυτό να βρυχάται ως λιοντάρι. Ας αντιδράσουμε και εμείς δυναμικά μια φορά!!!

Ο τύπος, όλος ο τύπος, έχει εθνική υποχρέωση να διαμαρτυρηθεί σε όλες τις Πρεσβείες στην Αθήνα και σε όλες τις αντίστοιχες ενώσεις τύπων στην Ευρώπη και στον κόσμο, να παρέμβουν και να λογικεύσουν τους αλαζόνες ακόμη και ανόητους Σκοπιανούς, να ελευθερώσουν τον ιερωμένο πριν ξευτελιστούν παγκοσμίως και να τους ζητήσουν να επιλέξουν ένα όνομα που σχετίζεται πράγματι με την ιστορία τους, η οποία αρχίζει χίλια χρόνια μετά την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο.

«Το γουρούνι θέλει κλωτσιά στη μούρη για να καταλάβει», λέει μια λαϊκή ρήση και την είχα πει σε μια υπόθεση στο παρελθόν και την επαναλαμβάνω τώρα με μεγαλύτερη δύναμη, ότι το γουρούνι που λέγεται Σκόπια, γιατί ίσως προσβάλουμε τα γουρούνια με το φέρσιμο των Σκοπίων, θέλει μια δυνατή κλωτσιά στη μούρη από όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail