Ύπουλο χτύπημα της Ε.Ε. σε βάρος της Συρίας κι αβαντά στα καθαρμάτα που αποκεφαλίζουν


Ύπουλο και βρώμικο χτύπημα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε βάρος της δοκιμαζόμενης Συρίας που όπως αποκαλύπτει το Βαλκανικό Περισκόπιο, οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμφώνησαν την Παρασκευή, να απαγορεύσουν την εξαγωγή καυσίμων αεριωθουμένων, προς τη Συρία από την Κυριακή (σήμερα), με τη δικαιολογία ότι χρησιμοποιούνται από την πολεμική αεροπορία της Συρίας για επιθέσεις κατά των αμάχων.

Έτσι εξηγείται λοιπόν η υστερομανία πριν λίγες εβδομάδες μετά το σφοδρό χτύπημα της Συριακής Αεροπορίας στη Ράκκα, που έχει μετατραπεί σε προπύργιο των τζιχαντιστών.

Άραγε σε αυτό συμφώνησε και η ελληνική κυβέρνηση; Και τότε γιατί ο Αντώνης Σαμαράς στο Κάιρο διαμήνυε πως δεν υπάρχουν ακραίοι και μετριοπαθείς τρομοκράτες;

Η απαγόρευση αυτή καλύπτει επίσης τη χρηματοδότηση και ασφάλιση που σχετίζονται με τις εξαγωγές καυσίμου στη Συρία.

Ωστόσο, τα καύσιμα και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από πολιτικά αεροσκάφη που προσγειώνονται στη Συρία, θα εξαιρούνται, έτσι ώστε αυτά τα αεροπλάνα να μπορούν να συνεχίσουν στην επόμενη πτήση τους.

Κατά τα λοιπά η Ε.Ε. και πάλαι ποτέ ΕΟΚ ιδρύθηκε ώστε να μη γεννηθεί ποτέ ξανά το τέρας του φασισμού...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail