Με το νταούλι και με το ζουρνά, καλημέρα Σόρος, καλημέρα

Του Στρατή Μαζίδη

«Θα το μεθύσουμε το Σόρος, σίγουρα ναι, θα τον τρελάνουμε τον Κρούγκμαν σίγουρα ναι, με το νταούλι και με το ζουρνά, καλημέρα, funds μας καλημέρα»

Στιχουργός: Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας καταβάλλει πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες να περιορίσει όσο γίνεται τη διαφορά του με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Εμείς θα κρατάμε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν.

Τι λες ρε Αλέξη; Τι λες ρε άσχετε που έφτασες σαράντα ετών γάιδαρος και ακόμη δεν έμαθες ότι το νταούλι και το ζουρνά τον κρατά ο έχων τα μετρητά.

Θυμάμαι το Θόδωρο Κατσανέβα να σχολιάζει τις ανεδαφικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει και ευρώ, και πάγωμα χρέους, και διαγραφή, και περίοδο χάριτος και νέα δανεικά λέγοντας ότι θα στείλουμε τα τανκς να καταλάβουν το Βερολίνο.

Τι είναι όμως πιο ανησυχητικό, ειλικρινά δεν ξέρω.

Ένας ακόμη άκαπνος (εργασιακά) μελλοντικός πρωθυπουργός που χρωματίζει και τη φωνή μιλώντας για νταούλια

ή

Η ύπαρξη ενός κοινού που στο άκουσμα αυτών των ανεκδότων στη λεβεντογέννα και πασοκογέννα Κρήτη ξεσπά σε χειροκροτήματα;

Με συγχωρείτε πολύ αλλά αν πάμε στις αγορές να τους πούμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στο κλαμπ, άχρηστοι και ρεμπεσκέδες να πληρώνουμε κομματικούς στρατούς και θα χορεύετε με το ζουρνά μας, το πιθανότερο θα είναι να βρούμε το ζουρνά σφηνωμένο από πίσω μας.

Νταούλι και Ζουρνάς σημαίνει ένα πράγμα Αλέξη. Φτιάχνω σοβαρό κράτος, μικρό κράτος, αποτελεσματικό κράτος, χαράσσω πολιτικές, δημιουργώ προϋποθέσεις, σας στέλνω και στο διάολο και πάω στη Δραχμή διότι αυτό θα είναι το εργαλείο μου στην οικονομία που εγώ θέλω να φτιάξω για την πατρίδα.

Μπορείς όμως να το φυσήξεις;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail