Είτε πολιτικό θρίλερ είτε φαρσοκωμωδία, οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα: ΑΗΔΙΑ

Του Στρατή Μαζίδη

Όχι απλά μας πήρε και μας σήκωσε αλλά μας πηγαινοφέρνει κιόλας δεξιά κι αριστερά. Την πιο κρίσιμη στιγμή της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας μετά το Β' ΠΠ, το επίκεντρο των συζητήσεων δεν είναι η Ελλάδα.

Το θερμόμετρο δεν έχει ανέβει διότι οι αντικρουόμενες ιδεολογίες συναγωνίζονται σε αναπτυξιακές και θεσμικές προτάσεις.

Η αντιπαράθεση δεν έχει θετικό πρόσημο, ποιος δηλαδή θα κερδίσει με την αξία του αλλά ποιος θα χάσει, ποιος θα πλήξει περισσότερο τον αντίπαλο.

Και τώρα; Ένας πρωταγωνιστής από τον Ανδροκλή και τα λιοντάρια, ένας θυρωρός μιας αμφιλεγόμενης και ύποπτης τηλεοπτικής πολυκατοικίας μετατρέπεται σε Ντάνιελ Κρεγκ με μυστικές κάμερες και λαμβάνει εντολές από τον Μ.

Τι να πιστέψεις και τι να αφήσεις;

Εμένα μια φορά όλα αυτά που δημιουργούν αηδία. Απέχθεια.

Βρώμικα πολιτικά παιχνιδιά στις πλάτες μας. Κάποιος λέει αλήθεια, κάποιος λέει ψέμματα. Κι εσείς κι εγώ καλούμαστε μέσα σε καθεστώς αφόρητης πίεσης να αποφασίσουμε.

Η Δικαιοσύνη ως συνήθως θα αργήσει να αποφασίσει. Για αυτό και η λύση είναι μία. Την έχουμε αντιγράψει.

Πλήρης ανατροπή και σάρωμα του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού της Βουλής. Εξελέγησαν τον Ιούνιο του 2012 και μας έφτασαν εδώ. Απέτυχαν. Σαν αφεντικό, ως ένας αληθινά κυρίαρχος λαός να τους πετάξουμε έξω. Όλους
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail