Το ισλαμικό κράτος αναζητά managers για πωλήσεις των πετρελαίων. Σπεύσατε αλλά προσοχή μη φάτε το κεφάλι σας!

Η τρομοκρατική οργάνωση ‘ισλαμικό κράτος’-‘ΙΚ’, λόγω της πτώσης των πωλήσεων πετρελαίου στη μαύρη αγορά, ψάχνει τώρα για ειδική επαγγελματική ομάδα που θα διορθώσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των ‘Times’, οι ισλαμιστές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μέχρι 225 χιλιάδες δολάρια στους υποψήφιους που θα επιλεγούν, οι οποίοι δεν πρέπει μόνο να έχουν υψηλά προσόντα, αλλά να είναι και πιστοί στο δόγμα του ‘ΙΚ’.

Με τον τρόπο αυτόν, το ‘ΙΚ’ επιδιώκει να καλύψει τη διαρροή του ειδικευμένου προσωπικού, σημειώνει η εφημερίδα.

Οι παράνομες πωλήσεις του πετρελαίου που αντλεί το ‘ΙΚ’ έχουν μειωθεί κατά τα δύο τρίτα και συνεχίζονται να μειώνονται.

Εμπειρογνώμονες, ωστόσο, επισημαίνουν ότι ο μισθός που παρέχεται από τους τρομοκράτες δεν είναι αρκετός για έναν Δυτικό εξειδικευμένο διαχειριστή.

Οι εκπρόσωποι της ‘Βόρειας Εταιρείας Πετρελαίου του Ιράκ’ λένε ότι οι τρομοκράτες πιστεύουν ότι μια τέτοια ομάδα θα τους προσφέρει τα χαμένα χρήματα από τις πωλήσεις πετρελαίου.

«Από τη στιγμή που οι μάχες συνεχίζονται, το προσωπικό έχει μειωθεί. Αρχικά, οι εξειδικευμένοι αναγκάστηκαν να εργασθούν με την απειλή των οικογενειών τους, τώρα προσφέρουν μελόψωμο σε όποιον θέλει να εργασθεί», σημειώνει χαρακτηριστικά το Ria Novosti.

echedoros-a.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail