Μόνο ο Ουν τα κάνει αυτά. Έσυραν έξω από το σπίτι του αξιωματικό και τον εκτέλεσαν για λάθος στο karaoke!

Στρατής Μαζίδης

Δυναμικό come back του Kim Jong Un στην παραφροσύνη καθώς διέταξε ένα από τους κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους του να συρθεί από το σπίτι του και να εκτελεστεί για την αλλαγή των λέξεων σε ένα σοσιαλιστικό ύμνο τον οποίο τραγούδησε καραόκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail ο Kim λέγεται ότι ήταν έξαλλος μετά την πληροφορία πως ο αξιωματικός αλλάξε τον ύμνο και αντί για «χάρη στο κόμμα μας» είπε «χάρη στο κόμμα σας» και αντί για «μισήστε τους εχθρούς σας, αγαπήστε τη χώρα σας», για να «μισήστε τη σύζυγό σας, αγαπήστε την ερωμένη σου».

Ο Kim ερμήνευσε την κίνηση αυτή ως σημάδι ανυπότακτου πνεύματος και έτσι δόθηκε διαταγή παραχρήμα να συρθεί έξω από το σπίτι του και να εκτελεστεί την επόμενη ημέρα.

Όπως αναφέρθηκε στη Νότια Κορέα, ο άνθρωπος απλώς έκανε ένα λάθος στη διατύπωση σε πρώτη φάση και προσπάθησε μετά να κάνει ένα αστείο στο δεύτερο στίχο.

Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε επίσης ότι κι άλλοι αξιωματικοί εκτελέστηκαν καθώς πιάστηκαν να παρακολουθούν δυτικές σαπουνόπερες.

Τελικά τίποτε δεν είναι ασφαλές στη Βόρεια Κορέα. Ούτε καν το καραόκε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail