ΝΕΑ ΗΘΗ στη Ράκκα. Πλέον δεν κόβουν κεφάλια αλλά τα ποδοπατούν - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Του Στρατή Μαζίδη

Το αίμα και η βία προκαλούν τον τρόμο και με αυτόν χαλιναγωγούνται τα πλήθη. Πλέον οι τζιχαντιστές της ISIL εφαρμόζουν νέες πρακτικές στη φρικαλεότητα και την αποτρόπαιη βία.

Τα θύματα είναι τρεις στρατιώτες του συριακού στρατού που είχαν την ατυχία να πέσουν ζωντανοί στα χέρια τους.

Οι δημόσιοι εισαγγελείς απαγγέλλουν το κατηγορητήριο και ξεσηκώνουν τα ούτως ή άλλως υποταγμένα πλήθη λέγοντας πως οι τρεις αιχμάλωτοι σκότωσαν αδέρφια τους και για αυτό πρέπει να δαρούν μέχρι θανάτου.

Οι 3 σύριοι στρατιώτες περιμένουν στωικά τη στιγμή του μαρτυρίου με πραγματικά ηρωική ψυχραιμία. Δίχως κλάμματα και δάκρυα όπως κάνουν οι εκτελεστές τους όταν πέφτουν στα χέρια των αρχών.

Το πλήθος ποδοπατεί και χτυπάει με ότι βρει τους τρεις αιχμαλώτους. Στη συνέχεια τα άψυχα πλέον σώματά τους δένονται στα μηχανάκια και αρχίζει ο γύρος της φρίκης μέσα στους δρόμους της Ράκκα.

Το επίμαχο βίντεο μπορεί να το δει κανείς εδώ > http://www.liveleak.com/view?i=f61_1415297523







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail