Χόρεψε Πεντοζάλη το «ΖΕΥΣ» και έβγαλε τους Κρητικούς απο τα σπίτια τους - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F 16 απογειώθηκε, στις 9.45 την Τρίτη περίπου και πέταξε πάνω από την παραλιακή του Ηρακλείου στο ύψος του Καράβολα…

Η Εντυπωσιακή δοκιμαστική πτήση τους ΖΕΥΣ που στην κυριολεξία χόρευε Πεντοζάλη ,ενθουσίασε τους Κρητικούς που βγήκαν μαζικά στην Παραλιακή να καμαρώσουν τον δικό τους Πιλότο τον Ηρακλειώτη Σμηναγό Ανδρουλάκη!

228171__main

  228174__main  

 H πτήση  σύμφωνα με το cretalive.gr γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για την αεροπορική επίδειξη που πρόκειται να λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου για τον εορτασμό του Αγίου Μήνα, πολιούχου Αγίου στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή επέτειος εορτασμού του Αγίου Μηνά θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφου μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 πρόκειται να αποδώσει τιμές στη διάρκεια λιτάνευσης της εικόνας, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να ακολουθήσει αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου.

a3__main



Για την προετοιμασία της εναέριας επίδειξης υπεύθυνος συντονισμού είναι ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης.

veteranos.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail