Ποιος Καφηρέας; Εδώ μπήκαν οι Τούρκοι στη Βουλή

Του Στρατή Μαζίδη

Πολύ καλά κάνουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ κι αναδεικνύουν το γεγονός της 16ωρης παρουσίας στο Αιγαίο παραβιάζοντας πολλές φορές τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ακόμη κι αυτά των 6 ν.μ., ωστόσο εδώ μπήκαν οι Τούρκοι στη Βουλή.

Ο Οσμάν Ακίν Μπακ, βουλευτής του κυβερνώντος AKP ουσιαστικά νομιμοποίησε όλο αυτό που συμβαίνει κάνοντας λόγο και για τη...Βόρεια Κύπρο.

Αναρωτιέται κανείς τι θα συνέβαινε αν Ελληνας βουλευτής μιλούσε αντίστοιχα στην Αγκυρα. Μάλλον θα τον πετούσαν έξω με τις κλωτσιές.

Σε κάθε περίπτωση ας μην περιμένουμε πολλά από το πολιτικό προσωπικό μας. Ήταν αυτό που κάποτε έθεσε το όριο του 3% για να κόψει το δρόμο προς τη βουλή των ανεξάρτητων τότε μουσουλμάνων βουλευτών με την αντεθνική τους δράση και λίγο μετά τους ενέτασσε στα ψηφοδέλτιά του για ψηφοθηρικούς λόγους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail