Το πρώτο βίντεο από τη συντριβή του αεροπλάνου στη Μόσχα όπου σκοτώθηκε ο δ. σύμβουλος της TOTAL

Αγγελική Παρασίδου

Οι πρώτες βιντεοσκοπημένες εικόνες από το αεροπορικό δυστύχημα της Μόσχας που στοίχισε τη ζωή του διευθύνοντος συμβουλός της Total, Christophe de Margerie δόθηκε στη δημοσιότητα.
Το αεροσκάφος επιχείρησε μια απογείωση από το αεροδρόμιο του Βνούκοβου γύρω στα μεσάνυχτα, αστόχησε και συνετρίβη πάνω σε ένα εκχιονιστικό.

Το βίντεο δείχνει τους εργαζομένους έκτακτης ανάγκης να αποκόπτουν την άτρακτο, η οποία φαίνεται να έχει τεμαχιστεί σε δύο τμήματα μετά από τη σύγκρουση ενώ υπάρχουν σκορπισμένα συντρίμμια γύρω στην περιοχή.

Οι ερευνητές βρίσκονται στο στάδιο εξέτασης των αποδεικτικών στοιχείων, τη λήψη δειγμάτων καυσίμου και συνομιλίας με το προσωπικό.

Οι δύο κύριες θεωρίες ως προς την αιτία που εξετάζονται αυτή τη στιγμή - είναι είτε σφάλμα του ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας είτε άστοχες τις ενέργειες του οδηγού εκχιονιστικού, Vladimir Martynenkov για τον οποίο ακούστηκε ότι ήταν μεθυσμένος, θεωρία την οποία αντέκρουσε ο δικηγόρος λέγοντας πως ο πελάτης του, ως καρδιοπαθής, δεν πίνει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail