Τώρα κατάλαβαν τη βλακεία της ζωής τους. Οι έφηβες τζιχαντίστριες ικετεύουν να γυρίσουν στη Βιέννη

Στρατής Μαζίδης

Είναι διαφορετικό να ζεις στην όμορφη και κομψή Βιέννη από το να προσπαθείς να επιβιώσεις στην κατεχόμενη Ράκκα.

Είναι διαφορετικό να μεγαλώνεις με τους γονείς σου, τους φίλους και τους συμμαθητές και άλλο ως σεξουαλικό εργαλείο ενός βρωμερού τρισάθλιου ισλαμοφασίστα που παντρεύτηκες με το έτσι θέλω και δεν τον γνώριζες έως χθες.

Είναι διαφορετικό να κάνεις παρέα με τον ξανθό Φριτς που σπουδάζει κλασσική μουσική και να κάνεις βόλτες στο Πράτερ, παρά να είσαι με το Χασάν, να φοράς τσαντόρ και να κυκλοφορείς στην κόλαση.



Η 17χρονη Samra Kesinovic και η 15χρονη Sabina Selimovic, ακριβώς έξι μήνες μετά την εξαφάνισή τους από τη Βιέννη φαίνεται πως το κατάλαβαν και δήλωσαν ότι έκαναν ένα τρομερό λάθος και πως θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Το ζήτημα είναι πως θα το διορθώσουν.

Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ οι δύο έφηβες είναι παντρεμένες, έγκυες και ζουν στην πόλη Ράκα της Συρίας, την οποία ελέγχουν οι Τζιχαντιστές.

Τα δύο κορίτσια φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τις οικογένειες τους και να έχουν πει ότι δεν αντέχουν άλλο τον τρόπο ζωής των Τζιχαντιστών. Ανησυχούν, όμως, για το πώς θα γίνουν δεκτές στην πατρίδα τους, δεδομένου ότι ο κόσμος τις συνδέει πλέον με τον ISIS.

Φυσικά θα πρέπει να ανησυχούν και για το πως θα καταφέρουν ποτέ να φύγουν από τη Ράκκα.

Οι μ.λακίες πληρώνονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail