Ξεχάστε τον πόλεμο όπως τον ξέρατε. Αυτή είναι η νέα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ μορφή του

Του Στρατή Μαζίδη

Η εικόνα που είχαμε για τον πόλεμο και πως αυτός διεξάγεται, ίσως θα πρέπει να αλλάξει. Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα απόβαση στη Νορμανδία ενώ το ράλλυ των εξοπλισμών μάλλον γίνεται για λόγους περισσότερο εντυπώσεων και φόβου.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος διεξάγεται ήδη διαφορετικά. Με πολλές διαφορετικές εστίες. Δημιουργώντας αναταραχές σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Από το τίποτε ξεκίνησε ολόκληρο αιματοκύλισμα στην Ουκρανία.

Από μια ξεθυμασμένη επανάσταση, την οποία έσωσαν στο παρά πέντε οι δυτικοί, στη Λιβύη κάηκε όλος ο αραβικός κόσμος με όσα πρωτόγνωρα βλέπουμε στη Συρία.

Όμως ο πόλεμος δε σταματά εκεί.

Ο τρίτος παγκόσμιος με κινητήριο μοχλό τη θρησκεία, τη σεξουαλική ταπείνωση και το χρήμα μπορεί να διεξαχθεί οπουδήποτε.

Αυτό έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται. Απλά ευτυχώς για την ώρα δεν πέτυχε.

Οι τζιχαντιστές στόχευαν να εισβάλλουν σε σπίτια οικογενειών στη Νορβηγία και να κινηματογραφήσουν τους αποκεφαλισμούς. Τα ίδια σχεδίαζαν στην Αυστραλία. Και ένας Θεός ξέρει τι άλλο έχουν στα σκαριά σε άλλα μέρη που οι μυστικές υπηρεσίες αγνοούν.

Αυτοί που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα μετά από αυτό που έρχεται, δηλαδή την πλήρη ανάπτυξη της παγκόσμιας δικτατορίας και της ισοπέδωσης των ατομικών ελευθεριών, έχουν τώρα ως σκοπό να επιβάλλουν το φόβο. Τον τρόμο.

Το φόβο ότι εκεί που περπατάς αμέριμνος στη γειτονιά σου, αύριο μπορεί να σε βουτήξουν και γίνεις πρώτη, αποκομμένη όμως, μούρη στο youtube.

Ότι μπορεί να εισβάλλουν στο σπίτι σου, να εξευτελίσουν την κόρη σου και να γίνεις πρωταγωνιστής σε ένα αργό βασανιστικό μαρτύριο.

Αυτός ο φόβος, αυτός ο τρόμος είναι που θα σε κάνει αύριο να παρακαλάς να σε ελέγχουν, να σε παρακολουθούν σε κάθε σου βήμα, να σε τσιπάρουν για να αισθανθείς ασφαλής.

Κι όλα αυτά ξεκινούν από αυτή τη νέα άκρως επικίνδυνη, πολυδιάσταση, πολυεπίπεδη και πολυπρόσωπη μορφή πολέμου που κάνει τον παλιό παραδοσιακόνα μοιάζει με «παιχνίδι».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail