ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΕΥΜΑ. Δηλητηρίασαν 12 τζιχαντιστές σαν αρουραίους με ποντικοφάρμακο στο Ιράκ

Στρατής Μαζίδης

Αξέχαστο έμεινε το γεύμα δώδεκα τζιχαντιστών στο Diali του Ιράκ καθώς κάτοικοι από τη Glula και την Al-Saadeya στο Diali τους δηλητηρίασαν με ποντικοφάρμακο στο φαγητό ενώ τώρα η ISIS ορκίζεται να πάρει εκδίκηση εναντίον ορισμένων αμάχων στην περιοχή.

Η εφημερίδα Al-Hayah αναφέρει πως η δηλητηρίαση των τροφίμων έγινε σε θέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία εξέδωσε εγκύκλιο που απειλεί να εφαρμόσει την τιμωρία για προδοσία κατά εκείνων που θα αποδειχθεί ότι έχουν δηλητηριάσει το φαγητό.

Επιπλέον η ISIL προσφέρει και οικονομική ανταμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των οικογενειών που δηλητηρίασαν τους μαχητές.

Πάντως η δηλητηρίαση φαίνεται ότι εξελίσσεται σε αμυντικό όπλο των ιρακινών καθώς πριν λίγες ημέρες ένας άλλος τζιχαντιστής στο βόρειο Ιράκ απόλαυσε το τελευταίο του τσάι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail