ΤΩΡΑ που κινδυνεύει η κεφάλα του Αμπντάλα βγαίνει και από ευεργέτης, το παίζει θύμα της ISIL


Του Στρατή Μαζίδη

«Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό στους ηγέτες σας… Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα. Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική», είπε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντάλα.

Οι δηλώσεις αυτές έρχοντες λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση της είδησης που είχαμε σημειώσει κι εμείς ότι η ISIL σχεδιάζει να επιτεθεί στην παραπάνω χώρα.

Αυτό που δεν είπε ο Αμπντάλα, ο οποίος τρέμει μη τυχόν οι χασάπηδες της ISIL του κόψουν το κεφάλι είναι ότι η χώρα εξέθρεψε το θηρίο.

Πόσα πετροδολάρια έχει πάρει η ISIL βασιλέα Αμπντάλα;

Πόσος εξοπλισμός έχει φτάσει στα χέρια της μέσω της Σαουδικής Αραβίας;

Πόσα διαβατήρια σφραγισμένα για τον Παράδεισο είχαν εκδοθεί στη Σαουδική Αραβία για να πειστούν αμόρφωτα κι απαίδευτα κορόιδα να ανοίξουν τις θύρες της κολάσεως στη Μέση Ανατολή;

Αμ το θηριό βασιλέα Αμπντάλα όταν θεριεύει πολύ κατατρώει τους πάντες και τα πάντα.

Τώρα λοιπόν θα πληρώσεις τις συνέπειες των αποφάσεων σου. Τις συνέπειες να θες να επηρρεάζεις ξένες χώρες και να βυθίζουν λαούς στη δυστυχία.

Τουλάχιστον στην περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας αν πέσουν κεφάλια δε θα μπορούμε να μιλάμε για αδικία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail