ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρώσοι στο πλευρό των ρωσόφιλων που οδεύουν προς Μαριούπολη!

Ανάμειξη ρωσικών ένοπλων δυνάμεων παραδέχονται οι δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας (Αν. Ουκρανία). Πανικός στις τάξεις ναζί και μισθοφόρων. Πυρ και μανία οι Δυτικοί που ξεχνούν τις σφαγές και τις κρεμάλες με τις οποίες έχουν γεμίσει τον πλανήτη. Συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας ο φιλοναζιστής και φιλοατλαντιστής Ποροσένκο.

Μονάδες εθελοντων του ρωσικού Στρατού μάχονται πλέον στο πλευρό των επαναστατών ττης Ανατολικής Ουκρανίας και αυτό για πρώτη φορά το παραδέχθηκαν και οι ηγέτες των ρωσόφωνων.

Ο αρχηγός των επαναστατών στο Ντονέτσκ και πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ,, Αλεξάντρ Ζαχαρτσέκο είπε σε συνέντευξή του στο ρωσικό vesti.ru ότι «Υπάρχουν περίπου τρεις με τέσσερις χιλιάδες εθελοντές Ρώσοι υπήκοοι που πολέμούν δίπλα μας», λέγοντας πως πολλοί από αυτούς είναι ή ήταν στρατιωτικοί. «Επιπλέον, θα πω ανοικτά ότι ανάμεσά μας μάχονται και νυν στρατιωτικοί του ρωσικού Στρατού που επανδρώνουν τθεωρακισμένες φάλαγγες οι οποίοι προτίμησαν να μην περάσουν τις διακοπές τους σε μία παραλία» είπε ο Ζαχαρτσέκο.

Ο πρόεδρος του Κίεβο, Πέτρο Ποροσένκο, δήλωσε ότι ρωσικές δυνάμεις έχουν εισβάλει στην Ουκρανία και συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

pygmi.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail