Κάτω η Χούντα!

Του Στρατή Μαζίδη

Σύμφωνα με μια γνωμοδότηση σοκ του νομικού συμβουλίου του κράτους, δηλαδή καλοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων, υπάλληλοι της εφορίας θα μπουκάρουν στα σπίτια δίχως καν έστω εισαγγελική εντολή, κάνοντας το σπίτι σας φύλλο και φτερό αν χρωστάτε.

Είναι λέει κατά τα πρότυπα του IRS. Έμαθαν και το IRS οι μπουρτζόβλαχοι. Αλήθεια δε ρίχνουν και μια ματιά στο φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ και πως λειτουργεί;

Την ίδια ώρα τα ίδια αυτά σπίτια όπου θα μπουκάρει η εφορία όποτε θέλει, έρχεται και τα αρπάζει το κράτος με ληστρικούς φόρους. Πλήρωσε ΕΝΦΙΑ, πλήρωσε ΦΑΠ, πλήρωσε τα και ως αντικειμενικά κριτήρια σε περίπτωση που είσαι άνεργος ή δηλώνεις λιγότερα από το τεκμήριο διότι στην Ελλάδα και μόνο, τα σπίτια παράγουν χρήμα!

Είναι οι ίδιοι που εξαφάνισαν σταδιακά κάποιες βραδιές τα εργασιακά σου δικαιώματα και έφτασαν το μισθό ενός νέου ανθρώπου στα € 430,00 μεικτά.

Αναρωτιέμαι πότε ξανά έζησε η χώρα τέτοια ισχυρή δόση δημοκρατίας. Να ψηφίζεις πχ το 2012 αθροιστικά με 52-48 κατά του μνημονίου και να παίρνεις ξανά ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Να βγάζεις πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ το 2014 με 4% διαφορά, να ρίχνεις κάτω από το 30% ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και πάλι οι δεύτεροι να παραμένουν ατάραχοι. Αν στο ποδόσφαιρο κερδίζουν στο τέλος πάντα οι γερμανοί, τότε στην Ελλάδα ότι και να ψηφίσεις ή μαυρίσεις, στο τέλος κυβερνά πάντα το ΠΑΣΟΚ.

Οι άνθρωποι έχουν χάσει το μέτρο και τον έλεγχο. Χάριζουν αμύθητα ποσά σε καρχαρίες, ούτε που ακουμπάνε τους εφοπλιστές, άνθρωποι που άρπαξαν δημόσιο χρήμα κάνουν πάρτυ στα νησιά όπως διαβάζουμε όμως ξεσκίζουν ξανά και ξανά και ξανά τα συνήθη υποζύγια.

Αλλά να πάρει η ευχή, κι αυτά ακόμη τα υποζύγια, τα συμπαθή γαϊδούρια κάποια στιγμή αντιδρούν και με μια κλωτσιά δίνουν οριστικό τέλος στα βάσανά τους.

Εμείς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail