«Ερχόμαστε! Θα σηκώσουμε τη σημαία του αλλάχ στο Λευκό Οίκο!». Το κεφάλι του Ομπάμα θα κατρακυλήσει τις σκάλες του μεγάρου

Στρατής Μαζίδης

Καθώς το Ισλαμικό Χαλιφάτο συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο στο βόρειο Ιράκ (και όχι μόνο), αυτή η ακραία ισλαμοφασιστική ομάδα που δυνάμωσε με τα χρήματα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στη Μέση Ανατολή στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα μέσω του εκπροσώπου της Αμπού Μόζα:



“Λέω ευθέως στην Αμερική ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο εγκαθιδρύθηκε. Μην είστε δειλοί και μας επιτίθεστε με μη επανδρωμένα αεροπλάνα. Αντίθετα στείλτε τους στρατιώτες σας, εκείνους που ξεφτιλίσαμε στο Ιράκ"

και συνεχίζει: 

“Θα τους ταπεινώσουμε παντού και με τη δύναμη του αλλάχ θα υψώσουμε τη σημαία του στο Λευκό Οίκο!”

Ωστόσο την Πέμπτη ήρθε η πρώτη απάντηση από τις ΗΠΑ με τις αεροπορικές επιθέσεις δύο F-18 σε θέσεις των μαχητών της ISIL και στην προσπάθεια προστασίας των χριστιανών, των Yazidis και της άμυνας του Ερμπίλ.

Από την άλλη, οι ισλαμοφασίστες διαθέτουν δύο εξαιρετικά όπλα. Φανατισμό και πείσμα.

Ακολουθεί το πρώτο μέρος από το οδοιπορικό του VICE:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail