Οι αποκεφαλιστές είναι έτοιμοι να κόψουν αμερικανικά κεφάλια για να τα κάνουν χάμπουργκερ

Του Στρατή Μαζίδη

«Αν οι αεροπορικές επιδρομές έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο αναρτών, θα επιτεθούμε σε αμερικανούς σε οποιοδήποτε τόπο». Αυτό ήταν το μήνυμα της ISIL.

Οι αποκεφαλιστές είναι έτοιμοι να κόψουν αμερικανικά κεφάλια, να τα κάνουν χάμπουργκερ και να τα φάνε.

Όσο κι αν τα αποτρόπαια εγκλήματα των ισλαμοφασιστών προκαλούν φρίκη, η απειλή αυτή προκαλεί ένα ελαφρύ μειδίαμα.

Ο λόγος απλός.

Ποιος έκανε τους...λεβέντες του Λεβάντε και του Ιράκ αυτό που είναι σήμερα;

Οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία κατά βάση.

Και το πέτυχαν αυτό εξοπλίζοντας τον FSA ακόμη και την περίοδο που η ένοπλη πτέρυγα των μετριοπαθών αποκεφαλιστών της συριακής αντιπολίτευσης (διότι ας μη μας διαφεύγει πως πρώτοι αυτοί διέπρεψαν στη φρίκη ακόμη και με κανιβαλισμούς) την περίοδο που είχαν επαφές και συνεργασία τόσο με την Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα) όσο και την ISIL.

Δε γνώριζαν οι αμερικάνοι πως μέρος των όπλων θα κατέληγε σε ακραία χέρια;

Η Σαουδική Αραβία από τη μεριά της δεν είχε πρόβλημα να τους εξοπλίζει και άμεσα.

Οι μαχητές όμως της ISIL δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Ούτε δειλιάζουν μπροστά στην απειλή πιο ισχυρών αλλά και υπαρκτών κρατών. Και αυτό διότι αισθάνονται πανίσχυροι. Όταν κόβεις κεφάλια, ακρωτηριάζεις χέρια, σκοτώνεις εκατοντάδες και βιάζεις νεαρά κορίτσια δίχως να υφίστασαι καμία συνέπεια, πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα και κανένας δε δύναται να σε σταματήσει.

Όσο φρικτός γίνεσαι, τόσο πιο δυνατός αισθάνεσαι.

Η ISIL λοιπόν απειλεί τις ΗΠΑ και έχει πια ανθρώπους της παντού, σε όλες τις χώρες. Ανθρώπους φανατισμένους και έτοιμους.

Δεν είναι ανάγκη να πιάσουν πολλούς. 5-10 αμερικάνοι είναι αρκετοί για να αποκεφαλίζονται στο youtube ουρλιάζοντας πριν ξεψυχήσουν. Άλλωστε, όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα στην περιοχή θα θυμούνται τους πρώτους αποκεφαλισμούς δυτικών (ήταν ένας νεαρός από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ) στο Ιράκ.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην περίπτωση του ισλαμικού κράτους υπάρχει μια χειρότερη εκδοχή. Να μην καταστεί ποτέ οργανωμένη χώρα αλλά να υπάρχει παγκόσμια ως ιδέα και κίνημα. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail