Όταν δεν υπάρχει μυαλό! 9χρονη σκότωσε με ούζι κατά λάθος τον εκπαιδευτή της - ΒΙΝΤΕΟ

Του Στρατή Μαζίδη

Τι δουλειά έχουν τα παιδιά με τα όπλα; Απολύτως καμία. Κι όταν δεν υπάρχει μυαλό και αποκτούν, τότε μπορεί να έχουμε θανατηφόρα ατυχήματα.

Ένας εκπαιδευτής σκοποβολής άφησε την τελευταία του πνοή όταν ένα 9χρονο κορίτσι τον πυροβόλησε κατά λάθος στο κεφάλι καθώς της έδειχνε πως να χρησιμοποιεί ένα ούζι.

Το βίντεο είναι από το συγκεκριμένο περιστατικό και σταματά ακριβώς τη στιγμή που το πολυβόλο ανεξέλεγκτο γυρνά προς τον εκπαιδευτή.

«Ο Vacca στεκόταν δίπλα στην κοπέλα, ενώ ο ίδιος της έδειχνε πώς να χρησιμοποιήσει το όπλο όταν συνέβη το ατύχημα», είπε ο εκπρόσωπος του σερίφη του Mohave Count.

Οι έρευνες έδειξαν ότι το κορίτσι πάτησε τη σκανδάλη και κατά το κλώτσημα του ούζι, το όπλο πέρασε πάνω από το κεφάλι της και το θύμα πυροβολήθηκε.

Ο εκπαιδευτής Charles Vacca, ένας πατέρας και βετεράνος από το Λέικ Χαβάσου Σίτι της Αριζόνα μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο τη Δευτέρα αλλά λίγο αργότερα κατέληξε.

Το ερώτημα παραμένει. Τι δουλειά έχουν τα παιδιά με τα όπλα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail