ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ της Γαλλικής Αστυνομίας. 51 κιλά κοκαΐνης αξίας € 3 εκ. έκαναν φτερά από το αρχηγείο στο Παρίσι

Στρατής Μαζίδης

Η αφρόκρεμα της Γαλλικής Αστυνομίας εξετέθη σοβαρότατα για δεύτερη φορά φέτος αφού 51 κιλά κοκαΐνης αξίας € 3 εκ. τα οποία φυλασσόταν σε χώρο ασφαλείας στο αρχηγείο στο Παρίσι, έκαναν φτερά.


Λαγωνικά της αστυνομίας έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη στις επιχειρήσεις ενώ μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν ανακριθεί από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων

Σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για λήψη πολύ αυστηρών μέτρων με άμεση ισχύ σε περίπτωση απόδειξης παραβίασης του νόμου.

Γάλλοι αξιωτικοί της αστυνομίας δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το γεγονός κάνοντας λόγο για κυκλώματα εντός του Σώματος και διάθεση συνεννόησης με τους ντίλερς.

Ο γάλλος ΥΠΕΣ Bernard Cazeneuve ορκίστηκε να αντιμετωπίσει τους ενόχους με ένα εξαιρετικά σκληρό και ανελέητο τρόπο σε περίπτωση απόδειξης κλοπής.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει και μια σύλληψη, ενός 34χρονου αξιωματικού της δίωξης ναρκωτικών ως υπόπτου για την κλοπή της κοκαΐνης ο οποίος εργάζεται στην αντίστοιχη ομάδα στο Παρίσι. Ο 34χρονος συνελήφθη κοντά στην Perpignan πλησίον της συνοριογραμμής με την Ισπανίαόπου βρισκόταν για διακοπές, ανακρίθηκε απί τις εκεί αρχές και μεταφέρθηκε στο Παρίσι.

Η όλη εξέλιξη σημειώθηκε μόλις λίγους μήνες μετά αφότου δύο επίλεκτοι αξιωματικοί της αστυνομίας στο Παρίσι χρεώθηκαν με κατηγορίες για βιασμό για την παράνομη σύλληψη μιας καναδής τουρίστριας την οποία οδήγησαν στο αρχηγείο και της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

* απόδοση για τη Freepen.gr από presstv
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail