ΝΕΟ έγκλημα πολέμου στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας. Φασίστες έσφαξαν γυναίκες και παιδιά

LIVELEAK.COM
Του Στρατή Μαζίδη
 
Ως πότε; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει όσους παρακολουθούν στενά τα γεγονότα στη Συρία με τις κυριολεκτικές σφαγές τόσων άμαχων και μη ανθρώπων από τις ορδές ακραίων ισλαμοφασιστών. Αυτή τη φορά τα θύμα ήταν 15 κούρδοι της Συρίας, οι μισοί εκ των οποίων παιδιά.
Όπως αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και αρκετά κουρδικά ΜΜΕ η επίθεση έλαβε χώρα σε ένα χωριό κοντά στην πόλη της Ras al - Ain στα τουρκικά σύνορα καθώς μαχητές εισέβαλαν στο χωριό σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star.
Όπως μεταδίδει το liveleak από τα συνολικά 15 θύματα, τα 7 ήταν παιδιά, οι 3 γυναίκες ενώ συγκαταλέγεται και ένας ένας νεαρός άνδρας.
Επίσης σύμφωνα με πλάνα βίντεο που κυκλοφόρησε από ακτιβιστές, έδειξαν έναν άνθρωπο που μεταφέρει το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας και φωνάζοντας "Είναι εγκληματίες, δεν είναι μουσουλμάνοι!".
Οι μαχητές της
ISIL έχουν κατηγορηθεί για επανειλημμένες βιαιοπραγίες κατά πολιτών καθώς και επαναστατών της συριακής αντιπολίτευσης.

Φήμες συνέδεσαν την επίθεση με την πρόσφατη βομβιστική ενέργεια στο Lazord Hotel στη Raqqa που είχε στόχο
μια συνάντηση υψηλού επιπέδου τρομοκρατών της ISIL σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, κατά την οποία σκοτώθηκαν 10 μαχητές, τραυματίστηκαν περισσότεροι και για την οποία η κουρδική ένοπλη οργάνωση YPG αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κόντρα με την ISIL.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail