Σας έχω νέα σπουδαία: Δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ η οικονομία! ΠΟΤΕ!

Άγης Βερούτης

Σας έχω νέα σπουδαία:

Δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ η οικονομία! ΠΟΤΕ!
Ποτέ, όσο τουλάχιστον θα εφαρμόζεται η αντιαναπτυξιακή πολιτική της υπερφορολόγησης, δεν θα ανακάμψει.

Λέει ο κ. Σαμαράς ότι θα μειώσει τους φόρους ΟΤΑΝ η οικονομία ανακάμψει. Μα για να ανακάμψει η οικονομία ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ να μειωθούν οι φόροι!

Οι Ιρλανδοί, οι Βρετανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιταλοί, οι Αμερικανοί ανακάμπτουν ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Ο κ. Σαμαράς θα περιμένει πρώτα να ανακάμψει η οικονομία για να τους μειώσει! Θα περιμένει για πάντα!

Ως τώρα, επαγγελματίες ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, που δεν έχουν δουλεψει μια μέρα στη ζωή τους στην πραγματική οικονομία πέρα από διορισμένες θέσεις βιτρίνας, βύθισαν την πραγματική οικονομία σε Παγκοσμίως ιστορικά πρωτοφανή ύφεση ίση με 25% του ΑΕΠ, καταστρέφοντας 2.000.000 θέσεις εργασίας.

Για να πάρει μπροστά η οικονομία, πρέπει να μπει μπροστά κάποιος που να αντιλαμβάνεται τις σχέσεις αιτίου-αιτιατού στην οικονομία.

Δεν προβλέπεται να μπει μπροστά κανείς που να καταλαβαίνει πως οι φόροι προκαλούν την ύφεση, την ανεργία, τη φτώχεια και τη δυστυχία.
 
Ετοιμαστείτε για 7η χρονιά ύφεσης, πιθανότατα και 8η!

Μόνο που τώρα αντί να πεινάνε μόνο οι "άλλοι" 3.800.000 Έλληνες, θα πεινάσεις και συ. Στο εγγυώμαι! Όπως σου είπα το '11 πως θα σου πάρουν το σπίτι, και τώρα στο παίρνουν! Ή αν όχι τώρα, ίσως λίγες μέρες μετα τις εκλογές.

Στο'χα πει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail