Με ΝΕΟ πλάγιο τρόπο επιχειρεί να πνίξει την Ουκρανία ο Πούτιν

Του Στρατή Μαζίδη

Δαιμόνιος ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενώ έχει φέρει το ρωσικό στρατό στις παρυφές της Ουκρανίας, επιχειρεί παράλληλα να πνίξει την ακροδεξιά κυβέρνηση με πλάγιους τρόπους.


Πριν λίγες ημέρες ήταν η Gazprom που απειλεί να κλείσει τη στρόφιγγα του φυσικού αερίου, τώρα ο ρώσος ηγέτης και μετά τα κύματα των ουκρανών που πέρασαν τα σύνορα στο ξεκίνημα της κρίσης,υπέγραψε διάταγμα με το οποίο απλοποιείται η χορήγηση της ρωσικής ιθαγένειας για όσους έχουν ζήσει στο παρελθόν μέσα στα όρια της τότε ΕΣΣΔ και μιλούν άπταιστα τη ρωσική γλώσσα.

Σύμφωνα με το νέο νόμο όποιος ξένος ή μη έχων υπηκοότητα επιθυμεί να πολιτογραφηθεί ρώσος θα περνά από συνέντευξη με ειδική επιτροπή, θα πρέπει να επιδείξει την πολύ καλή γνώση της γλώσσας και να τη χρησιμοποιεί στο σπίτι, την εργασία και σε όλους τους άλλους τρόπους επικοινωνίας.

Επίσης άτομα με γονείς ή παππούδες που είχαν ζήσει στην ΕΣΣΔ, θα τύχουν της ίδιας ευνοϊκής μεταχείρισης.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η μισή Ουκρανία ζητά είτε ανεξαρτησία είτε ένωση με τη Ρωσία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail