Ο Σαμαράς κάνει κομποσκοίνια στο Αγιον Ορος και προφητεύει μειώσεις φόρων. Άρα εκλογές;

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο μοναδικός άνθρωπος μετά το Μωυσή που μιλάει απευθείας με το Θεό, μάλλον ετοιμάζεται για εκλογές.


του Στρατή Μαζίδη

Αρχικά προαναγγέλλει μείωση φόρων στα ακίνητα ύψους 38% έως το 2016 ενώ επαναλαμβάνει το όραμά του για φορολογία των επιχειρήσεων με 15%.

Στη συνέχεια πηγαίνει στο Αγιον Ορός. Ενημερωθήκαμε ότι διάβασε -δηλαδή ούτε αυτά δεν ξέρει απέξω- το Πάτερ Ημών και το Σύμβολο της Πίστης. Πληροφορίες λένε ότι κατάφερε να κάνει και μια ολόκληρη φορά το σταυρό του.

Με τι να εξοργιστεί κανείς; Με το ότι πουλάει υποσχέσεις ή πως το παίζει χριστιανός μπροστά στις κάμερες; Ή μήπως με το ότι θεωρεί πως μπορεί ακόμη να κοροϊδεύει ένας πολιτικός την κοινωνία με τέτοια τερτίπια;

Βέβαια, το εξοργιστικότερο θα είναι πράγματι να εξαπατηθεί η κοινωνία... Δε θα είναι άλλωστε η πρώτη αλλά η πολλοστή φορά τις τελευταίες δεκαετίες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail