Πάτερ Ημών με εντολή Σαμαρά

Το "Πάτερ Ημων" και το "Πιστεύω" που αρκετοί συνάνθρωποί μας τα λένε αμέτρητες φορές καθημερινά, ο πρωθυπουργός το μετέτρεψε σε πρώτη είδηση.

του Στρατή Μαζίδη

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του θα ντρεπόμουν στα 60τόσα μου να μην έχω μάθει ούτε αυτά απέξω αφού θα ήμουν τόσο πιστός χριστιανός όπως ο Αντώνης Σαμαράς.

Ή φοβήθηκε μήπως τα πει λάθος;

Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να φτιάξει μια πλαστή, μια εικονική πραγματικότητα. Περιγράφει ότι στα ταμεία δεν περίσσεψαν απλά λεφτά από πέρυσι αλλά κοτζάμ € 1,5 δις ξεχνώντας ότι το κράτος οφείλει πολλαπλάσια δεξιά κι αριστερά. Αλλά και δίκιο να είχε, τι κάνει σαν...συνετός διαχειριστής; Ετοιμάζεται να τα δώσει παροχές και όχι πχ να βγει στη δευτερογενή αγορά να πάρει ελληνικά ομόλογα που πωλούνται στο 1/10 της αξίας τους.

Δίνει την εικόνα ενός ανθρώπου που με το ένα χέρι παίρνει από αποφάσεις και με το άλλο κάνει 300αρια κομποσκοίνια για να ευλογεί ο Κύριος το έργο του. Προσπαθεί να μας πείσει ότι πιστεύει στο Χριστό όταν δε γνωρίζει ούτε το Πάτερ Ημών.

Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι ένας καλός χριστιανός ενώ ταυτόχρονα με τις αποφάσεις του σταυρώνει καθημερινά ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Και φυσικά μέσα στην ταπεινότητά του είχε το θράσος να καθίσει και στο δεσποτικό.

Τέλος άρχισε ήδη να μειώνει τους φόρους μοιράζοντας ποσοστά και ευελπιστώντας να πείσει κορόιδα με τις εξαγγελίες του.

Ο καλός χριστιανός όμως κος Σαμαράς ας μάθει ότι στην ιστορία πέρα από προφήτες, υπήρξαν και ψευδοπροφήτες οι οποίοι πάντα είχαν άσχημο τέλος, ίσως γιατί αυτοί "οίδασι τι ποιούσι".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail